Човић: Гудурић у Фенербахчеу за милион евра!

Кошаркаш Црвене звезда Марко Гудурић прећи ће у Фенербахче у трансферу вредном милион евра, потврдио је председник црвено-белих Небојша Човић.  Бек Црвене звезде мтс наставља каријеру у екипи Жељка Обрадовића. Небојша Човић најавио стварање новог тима, који ће моћи да одбрани "триплу круну".

Кошарка 14.07.2017 | 16:45
Човић: Гудурић у Фенербахчеу за милион евра!
"Отишао нам је велики број играча, неки део њих је био плански. У процесу смо формирања новог тима, али борићемо се за све три круне. Отишао је Гудурић, обештећење је милион евра и 20 одсто када буде одлазио из Фенербахчеа", рекао је Човић гостујући на телевизији Пинк.

На питање везано за велике промене у екипи, Човић је рекао...

"Сад се боримо да решимо финансијске проблеме са којима смо се сусрели и које су мултипликоване после одређених неодговорних изјава појединаца из КК Црвена звезда. Мислим да ћемо све то решити најкасније до 15. августа. Доста играча је отишло, велики број играча је отишао плански, а сад смо у процесу формирања новог тима... Направићемо тим да освоји све три круне - Куп Србије, АБА лигу и домаће првенство", обећао је председник Звезде.

Гудурић наставља каријеру у редовима првака Европе и биће седми играч Црвене звезде који је отишао овог лета, после Луке Митровића (Бамберг), Марка Симоновића (Зенит), Чарлса Џенкинса (Химки), Стефана Јовића (Бајерн), Нејта Волтерса и Диона Томпсона, којима су истекли уговори, а ускоро ће се на исти потез одлучити Огњен Кузмић (Реал Мадрид).

Нову сарадњу и улогу капитена преузео је Бранко Лазић, потписавши нови двогодишњи уговор, док још увек траје неизвеност да ли ће остати тренер Дејан Радоњић коме је истекао уговор.

Гудурић у Истанбул долази на инсистирање најбољег тренера Европе, Жељка Обрадовића, који сада већ бившег бека Црвене звезде види као замену за Богдана Богдановића, који је у четвртак и званично постао нови играч Сакраменто Кингса.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар