Маријева мама опет "бацила око" на ''Делисијана''!

Пре неколико година Џуди Мари, мајка првог тенисера света Ендија, заголицала је машту тениске јавности коментарима о Фелисијану Лопесу.

Тенис 28.06.2017 | 10:30
Маријева мама опет "бацила око" на ''Делисијана''!
Џуди је у више наврата спомињала како јој је Шпанац, поред двојице синова, омиљени играч на АТП туру, да би на "Твитеру" јавно иступила занимљивим објавама.

"Ооооооох Делисијано... Као и увек, сјајно изгледаш на терену", написала је 2011. године, додавши да изгледа као староримски бог.

Тада је кренула лавина коментара која је у једном тренутку засметала Ендију, говорио је да му "дође да поврати", и објаснио њихов први сусрет.

"Тренирали смо у Риму пре турнира и моја мајка је стајала са стране. Било је забавно јер је претходно толико 'твитовала' о њему. Током загревања, викнуо сам му: 'Фели, када седнемо да попијемо воду, хоћеш ли да се сликаш са мојом мајком, она мисли да си много леп'. Потпуно је поцрвенела. 'Нећу то да радим, нећу то да радим', рекла је и одбила да се фотографише", открио је Шкот.

Више од пет година касније њено одушевљење момком из Толеда није спласло, па се после тријумфа у Квинсу опет огласила на "Твитеру".

"Краљ Квинса", написала је уз хештег #делициано.

Светски медији моментално су наставили причу са почетка деценије, подсећајући на њену фасцинацију Лопесом, а она је у једној емисији испричала нову анегдоту.

"Знам га седам година, још кад је био млад јер су моји момци неколико година млађи. Добра сам пријатељица са Немицом Андреом Петковић и она ми је једном приликом на 'Твитеру' послала поруку: 'Погађај са ким играм микс дубл на Вимблдону'. Одговорила сам јој: 'Није ваљда са Фелијем'. Понудила ми је да их тренирам, али сам морала да одбијем јер се момцима не би допало. 'Понудили бисмо ти 5% од новчане награде и фотографију са Фелијем', послала ми је, али сам јој одговорила да бих волела фотографију са новчаном наградом и 5% Фелисијана".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар