Филип: Они који нас не подржавају можда сада почну!

Капитен ватерполиста Србије Филип Филиповић српском народу посветио је трофеј Светске лиге.

Остали спортови 26.06.2017 | 11:15
Филип: Они који нас не подржавају можда сада почну!
'Делфини' су победили Италију 10:9 у финалу Завршног турнира у руској Рузи и пети пут заредом дошли до трофеја Светске лиге.

"Можда смо досадили људима из света ватерпола, али нисмо нашем народу и ово је једини начин да покажемо шта можемо, и да им измамимо осмехе. Хвала и онима који нас нису подржавали, можда ће сада почети. Почетак утакмице је био лош, али ова екипа са Савићем зна како се играју финала. Могло је и убедљивије али и са овим сам задовољан", рекао је Филиповић, коме је врх пехара на церемонији доделе пао на главу.

"Замало да се заврши погубно. Шалим се... Хвала момцима што су ми омогућили да и ја једном подигнем пехар. Хвала стручном штабу, људима из МОС и ВСС који су нам омогућили да додјемо овде. Надам се јос већој подршци".

Велико задовољство због нове златне медаље није могао да сакрије Андрија Прилаиновић.

"Као што смо очекивали било је теже него у групи. Италијани су одиграли најбољу утакмицу на турниру, повели 4:0 што се тешко стиже. Ипак, показали смо поново да можемо све да надокнадимо. Драго ми је да смо се вратили, посебно јер је екипа играла без четворице играча у односу на Рио. На овај начин се стиче искуство, долази до трофеја...", рекао је Прлаиновић.

Један од јунака био је Стефан Митровић, стрелац три гола, одигравши меч чак и са отоком испод ока.

"Битно је да смо све одиграли како треба. Видело се да смо уморни, али показали смо да смо даље гладни трофеја и право лице. Како сам видео? Никако, као коњ кад му ставиш повез", нашалио се Митровић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар