Леонардо добија повишицу и конкуренцију!

Спортки и генерални директор Партизана Ивица Илиев и Милош Вазура најавили су ојачавање тима за квалификација за Лигу шампиона.

Фудбал 24.06.2017 | 13:15
Леонардо добија повишицу и конкуренцију!
Приоритет српског шампиона је останак Уроша Ђурђевића и Леонарда, али и довођење још једног квалитетног офанзивног играча.

"Не морамо никог да продајемо, појачаћемо уговоре Евертону и Леонарду, нећемо да се одрекнемо Ђурђевића", рекао је Вазура за "Спортски журнал".

Вазура је за понедељак најавио повратак Бразилца Леонарда, који је првобитно тиму требало да се прикључи пре пет дана. У међувремену, Илиев најављује додатно појачање за тим Мирослава Ђукића.

"Радим на довођењу још једног играча Леонардовог квалитета. То не значи да ће Бразилац отићи из Партизана, већ желим да направим најбољи могући Партизан", рекао је Илиев за "Журнал".

Бивши нападач је позвао навијаче да подрже младог Данила Пантића, који је дочекан лавином увреда на друштвеним мрежама по повратку у Хумску, а због начина на који не напустио клуб пре две године.

"Подршком Пантићу навијачи помажу и клубу", закључио је Илиев.

Фудбалери Партизана су завршили први део припрема на Златибору где су доживели два пораза у тест утакмицама. Црно-бели ће другу фазу обавити у Словенији у Моравским Топлицама од 25. јуна до 5. јула, а играће са Копенхагеном и московским ЦСКА.

Српски шампион сезону ће почети 11. јула када дочекује подгоричку Будућност у другом колу квалификација за Лигу шампиона. Реванш у Црној Гори је седам дана касније.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар