Џексон и Никси размишљају да трејдују Порзингиса!

Генерални менаџер Њујорк Никса Фил Џексон размотриће опцију да трејдује младу наду Кристапса Порзингиса, пренели су амерички медији.

Кошарка 23.06.2017 | 14:30
Џексон и Никси размишљају да трејдују Порзингиса!
Најобавештенији новинар у САД Адриан Војнаровски написао је на Твитеру, да Никси нису одбацили опцију да замене Летонца са неким другим играчем, или пиковима.

Такође, Војнаровски извештава да ако Њујорк трејдује Порзингиса, постоје велике шансе да ће са драфта који је на програму у четвртак на петак, узети Лаурија Марканена, који гаји сличан стил игре као Летонац.

Одмах након ових информација уследила су нове спекулације. Прво је ЕСПН објавио да Порзингис и челни људи Њујорка нису међусобно разговарали, још од оног тренутка када је Кристапс одбио да присуствује завршном састанку на крају сезоне.

Такође, ту су одмах ускочили Бостон Селтикси који су итекако заинтересовани за услуге Порзингиса, јер им управо недостаје такав играч под кошем.

Подсећамо, на излазним вратима из клуба је Кармело Ентони, који има несугласице са Филом Џексоном још од јануара ове године.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар