ЕП до 21: За Чаврића завршено првенство!

Млади репрезентативац Србије Александар Чаврић завршио је Европско првенство после повреде коју је доживео у првом полувремену.  Ударац за Србију: Чаврић завршио првенство у Пољској! Фудбалер Слована ће морати да паузира две до три недеље, што значи да неће бити у могућности да помогне селекцији Ненада Лалатовића у наставку турнира.

Фудбал 18.06.2017 | 14:45
ЕП до 21: За Чаврића завршено првенство!
Због јаког ударца који је добио у „рис“, Александар Чаврић је морао да напусти игру пре времена, а после прегледа установљено је да млади нападач мора да мирује најмање три недеље, тако да је за њега првенство завршено и он ће да напусти камп репрезентације како би наставио са опоравком.

Велики ударац за младу репрезентацију Србије на турниру у Пољској. Александар Чаврић је завршио учешће на Европском првенству због повреде.

Првотимац Слована из Братиславе је у првом полувремену утакмице са Португалијом добио ударац у рис, због чега је морао да изађе са терена на паузи, док је након меча подвргнут детаљном прегледу и установљено је да ће морати да паузира две до три недеље.

То значи да неће бити у стању да помогне селекцији Ненада Лалатовића у наставку турнира, па ће се вратити за Београд.

Селекција Србије нема право да позове новог играча на турнир.

А најбољи стрелац наше лиге Урош Ђурђевић не крије да су он и другови заслужили најмање бод.

“Тешко је сада нешто рећи, примили смо два гола из наших грешака. А с друге стране имали смо много шанси, сигурно три или четири, а поготово ону прву коју нисам искористио. Нисам се најбоље оријентисао, мислио сам да ми је гол ближе па сам шутирао у спољни део. Немамо избора, идемо даље, окрећемо се Македонији , “каже Урош Ђурђевић.

Шансе нису као пре Португала, али постоје...

„Имамо шансе. Морамо да победимо Македонију и можда против Шпаније буде одлучујући меч. Са шест бодова постоји могућност да се прође“, каже Урош Ђурђевић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар