Заслужено: Добрић МВП и најбољи стријелац финала!

Огњен Добрић одиграо је невероватну серију против ФМП и заслужено поено епитет најкориснијег играча и најбољег стрелца финала Кошаркашке лиге Србије. Вече из снова Огњена Добрића: Најбољи је стрелац и МВП финала! Признање му уручио извршни директор компаније МОЗЗАРТ Дејан Ћировић.  Реч има МВП: Да ли сам капарисао место за следећу сезону? Видећемо. . .  „Све је ово ново за мене“, поручио је Огњен Добрић.

Кошарка 17.06.2017 | 07:45
Заслужено: Добрић МВП и најбољи стријелац финала!
У последњем трећем мечу Добрић постигао чак 25 поена и био један од најзаслужнијих за тријумф Црвене звезде.

У првом мечу је имао 22 поена, док је у другом имао скромних седам, али опет то не умањује његов допринос.

Одличан је био на оба дела терена, гризао на сваку лопту и на крају заслужено понео две важне награде.

Период и вече из снова Огњена Добрића! Штедео је током сезоне талентованог бека Дејан Радоњић, поверавао му углавном улогу дефанзивног специјалца, али у финалу смо видели експлозију Огњена Добрића.

Синоћ је почистио екипу ФМП-а. Постигао је 25 поена уз одличан шут из игре (7/9). Добрић је имао 27 индексних поена.

У другом мечу Добрић је постигао седам поена, али је зато на отварању финала плеј-офа бриљирао. Тада је постигао 21 поен, а тројке је шутирао фантастичних 5/7.

Довољно да добије два признања. Најбољи је стрелац и МВП финалне серије. Награде је суперталентованом кошаркашу Звезде предао Дејан Ћировић, извршни директор компаније МОЗЗАРТ. 

Од епизодисте, до једног од главних играча. Ту руту прешао је Огњен Добрић у овој сезони. После треће утакмице финале навијачи су му клицали. С разлогом. Затрпавао је кош ФМП-а из свих позиција и показао да може да буде много више од дефанзивног специјалца.

„Утисци су феноменални, поносан сам на индивидуална признања, као и на освојену Суперлигу. Много ми значи на самопоуздању“, рекао је Добрић.

Да ли си могао да претпоставис да ће прва сезона у Звезди бити оваква?

„Нисам, наравно. Све је то ново за мене, Аба лига, Евролига. Кроз шта смо све прошли, стварно сам презадовољан“

Капарисао си место за следећу сезону?

„Остајем, имам уговор са Звездом... А да ли сам капарисао место, видећемо, то се никад не зна. До припрема има доста и треба се добро одморити“, додао је Добрић.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар