Грин: Ти си их измислио! Џејмс: Она ти је рекла?!

У четвртак је у Калифорнији било слављеничко расположење, Голден Стејт Вориорси славили су освајање титуле у НБА лиги.

Кошарка 16.06.2017 | 16:45
Грин: Ти си их измислио! Џејмс: Она ти је рекла?!
Ипак, иако то није ништа чудно за најјачу лигу света, Дрејмонд Грин потрудио се да се више прича од Леброну Џејмсу и Кливленд Кавалирсима него о другој титули екипе Стива Кера у три сезоне.

Крилни центар Вориорса је најпре прокоментарисао изјаву најбољег играча данашњице од пре неколико дана, када је 'Кинг' рекао да никада није био део 'супер-тима'.

"Сви нешто причају... Супер-тимови ово, супер-тимови оно... 'Ја никада нисам играо за супер-тим'. Па, човече, ти си их измислио. Хеј, Слим (мршави – Кевин Дурент) не знам шта си им урадио, али хвала ти што си се придружио супер-тиму. Никада није играо у супер-тиму? Па, то је лудило. Хајде да видимо – Слим је био други пик, Стеф је био седми, Кеј једанаести, а ја, рецимо, 47... С друге стране, број један, број два, број пет... Просто, ми то радимо боље", рекао је Грин.

Прво што је привукло пажњу приликом прославе јесте мајица у којој је Дрејмонд био, са великим словом Q и натписом 'Qуицкле' (брзо), уз слику шампионског пехара, као одговор на ону коју је Брон носио прошле године.

"Велико слово представља име арене од момака против којих смо играли, а и баш смо брзо стигли овде... Са трофејом. Идеја за мајице је била моја, Ник је био задужен за производњу... А, знате шта, чак смо их и урадили у Кливленду. Наравно, све је ово шала, пошто не могу да заборавим његову мајицу од прошле године (Ултимативни ратник) и колачиће у облику надгробног споменика који су алудирали да смо испустили предност од 3:1. Дуго сам чекао овај тренутак, искрено, али је он 'мој човек', породица...", закључио је Грин, показавши нам још једном да је НБА пре свега један велики шоу.

Није се дуго чекало на Џејмсов одговор, пошто је недуго потом говора Грина прокоментарисао мајицу на Инстаграму, написавши – 'Да ли ти је то она рекла?', што Расел Вестбрук, бивши најбољи пријатељ Дурента, није могао а да не лајкује.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар