Родман у Сјеверној Кореји - куглање и ЗОО врт!

Денис Родман до сада је током посете Северној Кореји био неуобичајено суздржан, а како је најављено ићи ће на куглање и посетити зоолошки врт.

Кошарка 16.06.2017 | 12:30
Родман у Сјеверној Кореји - куглање и ЗОО врт!
За сада није познато да ли ће се легендарни НБА играч састати са лидером Северне Кореје Џон-уном Кимом, са којим је разговарао током претходних посета азијској земљи, мада се такав састанак углавном не најављује.

Родман је током преподнева разговарао са женским кошаркашким тимом у теретани и посетио место рођења оснивача Северне Кореје Ким Ил Сунга.

Најављено је и да ће се бивши кошаркаш састати са министром спорта.

САД и Северна Кореја истичу да посета бивше звезде Детроит Пистонса и Чикаго Булса Северној Кореји нема никакве везе с пуштањем из затвора америчког студента.

Ото Вармбир, који је издржавао казну од 15 година затвора, уз принудни рад, због антидржавне активности, ослобођен је и одведен из Северне Кореје у уторак, када је Родман стигао у ову веома изоловану земљу.

Родман је у више наврата посетио Северну Кореју, где је 2014. године организовао гала кошаркашку утакмицу како би обележио рођендан лидера земље.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар