Бекер: Рафа три године без ГС, а Новака критикују!

Бивши тренер Новака Ђоковића Борис Бекер говорио је за швајцарски портал “Тагес Анзеигер“ о Новаку Ђоковићу и Рафаелу Надалу.

Тенис 09.06.2017 | 12:30
Бекер: Рафа три године без ГС, а Новака критикују!
Такође, Немац је поново похвалио избор српског тенисера за тренера, али међу најзанимљвијом изјавом свакако је критика на рачун јавности.

Бекер је упоредио Ђоковића и Надала, рекавши да Шпанац три године није освојио Гренд слем, а опет није толико критикован.

“Надал није освојио Гренд слем титулу више од три године, а опет нико не говори ништа лоше“, рекао је Бекер и додао да Ђоковић у другом делу прошле сезоне није био у паду.

“У другом делу сезоне није био у кризи јер је освојио Торонто, играо финале УС Опена, као и Завршног турнира. То су сјајни резултати“, казао је Немац.

Ипак, Бекер је приметио код српског тенисера малу засићеност, јер је освојио све што се може пожелети.

“Освојио је све и можда је био мало уморан од тениса. Могу да разумем то. Такође, приметио сам да је његова посвећеност била нешто мања“, додао је четредесетдеветогодишњи Бекер.

Бекер поновио: Агаси одличан избор

Новак и Агаси су једни од најбољиг играча икада. Агаси је после 30 године био веома добар, тако да може да помогне Новаку да освоји још неколико Гренд слемова. Мислим да то може да буде успешна сарадња због његове харизме, личности и начина на који разуме тенис, рекао је Бекер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар