Новак о нападима: Узнемирен сам, али идем у Лондон!

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић каже да је узнемирен због терористичког напада у Лондону, али да неће због тога променити свој план да игра на Вимблдону.

Тенис 05.06.2017 | 19:15
Новак о нападима: Узнемирен сам, али идем у Лондон!
У Лондону је убијено најмање седам особа, а скоро педесет их је рањено у неколико одвојених инцидената.

Током једног се комби на Лондонском мосту попео на тротоар и почео да гази пешаке, било је и напада ножем у делу Лондона који се зове Бороу, а напад је окарактерисан као терористички.

"Био сам узнемиран када сам чуо и био забринут као и сви. То је један од највећих градова и једно од најпопуларнијих места у Лондону. Треба да се замислимо, али нисам размиśљао да ли треба да идем на Вимблдон или не", каже Ђоковић о нападима у престоници Велике Британије.

Други рекет света је додао и да за такве ствари нема адекватне припреме.

"То не можете да зауставите, може да се деси било где, као што се десило у Лондону, Паризу, Ници... Моји планови се неће мењати за Вимблдон, али ћу бити свестан да је то могуће. Мислим да је то најбоља припрема".

Напади у Лондону десили су се свега десетак дана после терористичког напада у Манчестеру током концерта америчке певачице Аријане Гранде. Тада су у експлозији бомбе убијене 22 особе, укључујући и децу, а повређено је 59 људи.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар