Тата јој је супер тенисер, али она обожава Нолета!

Малена Американка, ћерка члана најуспешнијег тениског дубла свих времена, једноставно обожава Новака Ђоковића. А њен тата Боб Брајан није љубоморан због тога. Напротив!

Тенис 23.05.2017 | 19:30
Тата јој је супер тенисер, али она обожава Нолета!
Чак и птица која је слетела на травнати терен Вимблдона док су играли Ђоковић и Колшрајбер зна да нема много искрених пријатељстава у тенису. Зато је то као куриозитет вредно пажње и похвале, наравно.

А пазите сад ово. Новак Ђоковић не само да је другар са једним од најтрофејнијих америчких тенисера свих времена, него и са његовом петогодишњом ћерком, госпођицом Микаелом Брајан.

Ако вам њено презиме звучи познато, то је зато што јој је тата Боб Брајан, који је са својим братом близанцем Мајклом годинама био лидер АТП листе у дублу. Када је његова супруга Мишел Алварез почетком 2012. на свет донела ћерку, мала Микаела се већ са неколико месеци придружила АТП туру и пратиа оца на турнирима.

Тако је упознала Ђоковића, Надала, Федерера, Серену Вилијамс... и све остале фаце светског тениса. Родитељи су јој отворили Тwиттер налог, где су документовали сва та путешествија.

Не знамо да ли јој завидите, тек на Тwиттеру је прати и Новак Ђоковић, а она му је прошле године напресладак начин јавно честитала рођендан - отпевала му је песмицу уз клавирску пратњу.

Изгледа да је ове године госпођица Брајан била прилично заузета, па је путем исте друштвене мреже тата Боб у њено име честитао ћеркином омиљеном тенисеру рођендан.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар