Жена која плијени на сваком кораку

Осмех и ведрина Наташе Вукоје никога не остављају равнодушним. То се види, иако је не познајете јер она "зрачи".  

Занимљивости 08.05.2017 | 10:00
Жена која плијени на сваком кораку
Жена која се бави петогодишњом ћерком Ђурђом, собом и својим бићем и води посао којим помаже свима са мало "помршеним" животним путевима кроз свој концепт "Wаке уп". Она препоручује свима који су спремни да се мењају, побољшају, радују, осмехују сваки дан. Она је и жена предузетница, водитељка, практичар реконекције и кундалини јоге којима је заменила манекенство и кошарку.

"Мој свет чине људи које волим, посао у којем уживам и ситуације у којима растем и развијам се. Сваки дан је потпуно другачији у зависности од обавеза које имам, али рад је константан. То не престаје", каже Наташа за портал "Супер жена" која признаје да је "прешла" врло интензиван пут да би свој мир стекла и одржала.

Није било довољно што је са породицом напустила родни Мостар кад је имала свега пет година, уследиле су године у којима је стасала као играчица, али је манекенство превагнуло. Као млада се и удала, верујући у љубав за цео живот. Кад јој се није догодила, у том животном тренутку, реконекција је била њен избор.

Отишла је на третман, а онда почела да ради на себи, да истражује, да се испитује. Постала је практичар, а све се потом само надовезивало.

"Оно што се дешава у приватном животу свакако утиче на наш животни пут. Дефинитивно ме јесте усмерило, покренуло да се бавим собом и откривам нове ствари. На том путу откривања је дошла и Реконекција и тако се мој живот променио. Желела сам срећу, за себе и своје дете. Када промените професију, битно се промене обавезе које имате у току дана. Оно што је најбитније, поготово ако радите посао који волите, јесте да промена не пада тешко. Када желите да се развијате, усавршавате, учите, онда је сваки дан нови изазов".

А сваки дан Наташа започиње са радошћу и јаком кафом.

"Јутро је моје омиљено доба дана. Време за медитацију, јогу, доба дана када сам у потпуном складу. Радујем се сваком новом јутру и захвална када очи отворим".

У "шуми" коучева, тренера, саветника за лични развој, срећу, она не види ништа лоше. Пронашла је своје место, објединила Реконекцију и Кундалини јогу као две ствари које су највише утицале на њен живот и које су је формирале.

Искрено верује да сви подједнако савесно и одговорно раде свој посао са људима.

"Оно што ми даје снагу да наставим јесте чињеница да смо сви различити и да на овој планети Земљи има места за све. Наше је само да дамо све од себе и тако вас људи и препознају. Добро је што има све више особа које се баве овим послом. То значи да је дошло до колективног мењања свести. Ја се искрено надам да ће бити све више тренера који одговорно раде свој посао".

Извор: Б92
Фото: Алеx Дмитровић

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Вип-тетка

08.05.2017 16:29

За ову на слици сам Боинг 747

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вип-тетка

08.05.2017 17:07

За ову на слици сам Боинг 747

ОДГОВОРИТЕ