Сјајна вест за "Орлове": Опоравио се Пријовић!

Српски фудбалер заиграо је за ПАОК после паузе од месец и по дана, што је информација која је обрадовала Славољуба Муслина.

Фудбал 25.04.2017 | 14:00
Сјајна вест за "Орлове": Опоравио се Пријовић!
Александар Пријовић опоравио се после повреде кључне кости и вратио се на терен, упркос песимистичној прогнози лекара да би могао да паузира до краја сезоне.

Фудбалер је после паузе која је трајала месец и по дана заиграо јуче за ПАОК на гостовању Платањасу у грчком шампионату.

Одиграо је последњих пола сата меча, у којем је тим из Солуна остварио победу - 3:1.

То је свакако одлична вест за селектора Србије Славољуба Муслина који је рекао да рачуна на Пријовића у квалификацијама за Светско првенство 2018. године.

Он је у марту добио дозволу ФИФА да игра за "орлове", након чега је уследио и Муслинов позив, али је Пријовић пропустио дуел са Грузијом због повреде.

То значи да би Пријовић могао да конкурише за место у тиму Србије за наредни дуел квалификација против Велса, 11. јуна у Београду, и дебитује за "орлове".

Момак рођен у Сент Галену наступао је за кадетску селекцију Србије, потом и за младу репрезентацију Швајцарске, али је онда донео одлуку да игра за "орлове".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар