Након 18 мјесеци: Кокинакис се враћа тенису!

После 18 месеци коначно су стигле охрабрујуће вести за Танасија Кокинакиса. Млади Аустралијанац који је због повреде рамена (због које је морао и на операцију) пропустио целу 2016. годину, а у јануару 2017. је покушао да се врати, али је после освојене титуле у дублу са земљаком Џорданом Томпсоном у Бризбејну, опет морао на паузу (овога пута због проблема са стомачним мишићима), ускоро ће опет на терен.

Тенис 23.04.2017 | 18:45
Након 18 мјесеци: Кокинакис се враћа тенису!
Према последњим информацијама гледаћемо га у квалификацијама за турнир из серије 1.000 у Мадриду (7-14. мај).

"План је да заиграм у Каха махики", поручио је тренутно 269. тенисер света који се налази у Дубаију где тренира, а након тога ће отпутовати у Ницу где ће наставити са вежбањима.

Кокинакис је искористио право на заштитни ранкинг, па ће моћи да игра у главним жребовима на Ролан Гаросу, Вимблдону и УС Опену. Такође, турнир у Лос Кабосу који се игра у јулу, понудио је Аустралијанцу вајлд карту.

Повратак Кокинакиса сигурно је обрадовао Лејтона Хјуита, селектора Дејвис куп репрезентације Аустралије, који неће до краја године моћи да рачуна на Бернарда Томића, чије ће место, под условом да буде спреман, највероватније заузети баш Танаси.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар