Видео - Вестбрук: Је*е ми се за статистику, изгубили смо!

Расел Вестбрук, плејмејкер Оклахома Сити Тандера, рекао је после пораза од Хјустон Рокетса да његова екипа не сме олако да испушта двоцифрену предност.

Кошарка 20.04.2017 | 17:45
Видео - Вестбрук: Је*е ми се за статистику, изгубили смо!
Рас је у другом поразу од Тексашана у првој рунди плеј-офа Запада (115:111) остварио историјски трипл-дабл, а43. у сезони, са 51 поеном, 13 асистенција, 10 скокова и четири украдене лопте.

Гости су водили на полувремену, у једном тренутку имали су и 16 поена вишка, али су то убрзо прокоцкали у наставку сусрета, због чега је Расел морао поново у игру, у периоду дуела када се иначе одмара. Одиграо је целу четврту четвртину, међутим – није могао да спречи пораз свог тима.

"Погодили су неколико важних шутева у финишу, док ми нисмо могли до поена. Не смемо толико лако да остајемо без предности јер је јако тешко вратити се, поготово када играте против тако квалитетне екипе као што је Хјустон. Нисам био уморан, када сам морао да се вратим у игру. Осећао сам се ок, нису ми биле тешке ноге", рекао је Вестбрук.

Вестбрук је за 41 минута на паркету упутио чак 43 шута – 15 пута је био прецизан за два из 32 покушаја, од 11 тројки погодио је две, док је са линије слободних бацања имао три промашаја – 15/18.

"Је*е ми се за статистику, изгубили смо", рекао је Рас у свом стилу и додао да увек верује у саиграче, исто онолико колико они верују у њега.

Серија се сада сели у Оклахому где ће бити одиграна наредна два дуела.



Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милан

20.04.2017 15:59

Послије м.јордана најбољи косаркас

ОДГОВОРИТЕ