Жоц: Навикао сам на приче о буџетима мојих тимова!

Жељко Обрадовић, тренер Фенербахчеа, каже да га не занима шта људи причају о буџетима његових тимова.

Кошарка 18.04.2017 | 10:45
Жоц: Навикао сам на приче о буџетима мојих тимова!
"То је стара прича коју слушам већ годинама, али ми то заиста није важно – не занима ме шта људи причају о буџетима мојих тимова. Јавност и навијачи имају право да мисле о мени шта хоће и да донесе свој суд, али ја имам другачије критеријуме – клупска администрација, навијачи, играчи", објашњава Обрадовић.

Екипа наших Николе Калинића и Богдана Богдановића од 20 часова започиње борбу за фајнал-фор Евролиге, дуелом са Панатинаикосом у Атини (20.00), а ви опширније о борби за место у Истанбулу прочитајте у нашој теми.

"Мој циљ јесте да сви у клубу препознају жељу да се боримо за најбољи резултат... Даћу вам пример зашто су ми неважне приче других о бужетима, у петак – губили смо 24 поена од Газијантепа на полувремену, а навијачи су нас на повратку из свлачионице дочекалуи овацијама. Да ли знате шта то значи? Да верују у нас, да знају да дајемо максимум. Све у свему, како бисте некоме судили потребно је да знате причу од почетка до краја", додао је Жоц.

Пре доласка најтрофејнијег тренера Европе на клупу Фенербахче никада није играо завршни турнир елитног такмичења, а сада је у походу на трећи.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар