ЕЛ: Звездо, какве си ти силе побјеђивала!

Јанакопулос за Ф4 даје 250. 000 евра! Газда Панатинаикоса дреши кесу уколико Зелени елиминишу Фенербахче у четвртфиналу елитног такмичења.

Кошарка 19.04.2017 | 15:45
ЕЛ: Звездо, какве си ти силе побјеђивала!
Кошаркаши Црвене звезде су у Евролиги ове сезоне победили велики број европских гиганата, као што су Макаби, Реал Мадрид, ЦСКА, Жалгирис, Фенербахче и Панатинаикос, али на крају нису имали довољно среће да се у борби са скупоценом Дарушафаком изборе за пласман у ТОП 8.

Свакако да екипа Дејана Радоњића са спортске стране има за чим да жали, али са друге стране може да буде апсолутно задовољна оствареним учинком, с обзиром на то каква се сила налази са супротне стране.

То на најбољи начин показује данашња вест која стиже из Атине, а она гласи да је газда шестоструког првака Европе Панатинаикоса Димитриос Јанакопулос спремио премије у износу од 250.000 евра уколико екипа Ћавија Пасквала избори пласман на Фајнал фор у Истанбулу.

Панатинаикос у четвртфиналу одмера снаге са Фенербахчеом, а финална серија је кренула од 20.00 у Атини. Грчки тим има предност домаћег терена, пошто је у лигашком делу сезоне заузео четврто место.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар