БН ТВ је била и остала свјетионик новинарства

"Чак и у овим, по медијске куће, прилично сложеним условима рада, били сте и остали свјетионик новинарства, истинитог, објективног и правовременог извјештавања", стоји у честитки БН ТВ предсједника Народног фронта Јелене Тривић поводом 26. рођендана.

Република Српска 05.05.2024 | 13:04
БН ТВ је била и остала свјетионик новинарства

"Директору, уредницима, новинарима и свим запосленим радницима БН телевизије желим да честитам 26 година изузетно успјешног постојања и рада Ваше медијске куће.

Чак и у овим, по медијске куће, прилично сложеним условима рада, били сте и остали свјетионик новинарства, истинитог, објективног и правовременог извјештавања.

Чињеница да сте најгледанија ТВ кућа међу грађанима Републике Српске, а да уживате значајну гледаност и на много ширим просторима, највећа је честитка и потврда Вашег рада.

Желим Вам да у времену које је пред нама останете истински чувар медијских слобода, глас народа и један од најважнијих стубова информисања нашег народа. 

У духу данашњег дана, желим свима вама да упутим честитку поводом највећег хришћанског празника Васкрса, уз традиционални поздрав – Христос васкре! Нека Вам је срећно и дуговјечно!", написала је Тривићева.

(БН) Фото: Фацебоок

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Козарска Дубица

05.05.2024 13:09

Лепо је Јелена то рекла једну велику истину!Да нема вас новинара који нисте режимске слуге никад се не би сазнало да: Саветник министарке Сенке Јујић, Жељко Радоњић је донедавно био просјечан пица мајстор у неким локалима у Дубици. Осим што је саветник он је и извршни директор у Дубичком Водоводу. Основна му је квалификација КУМ ДАРКА БАЊЦА... Како шофер Дарка Бањца Далибор Кукић може да купи стан у Бања Луци и то новоградња! Ви из Бн тв сте острво слободе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сина

05.05.2024 14:45

Пошаљите овај коментар са доказима у Окружно тужилаштво и МУП.

Name

Ре: сина

05.05.2024 16:57

А они ће као одмах реаговати хтео си да кажеш. Правити се наиван и луд није лоше кад си у канџама криминала. Наша Тужилаштва ево журе да одмах ураде провјере, ал не смију ни мрднути од власти. Ни милиметар. Знаш ти то добро ал доћи ће и вама крај.

Name

Ре

05.05.2024 18:22

Ајд не компликуј . Кад мозе Сулиц бити министар сто неки добар пица мајстор не би могао бити неки савјетник.

Name

Дијагноза

05.05.2024 15:25

Нај квалитетнији програм за дан Васкршње Исусово као и за рођење. Увек на промоцији и очувању Српског Православног бића. Хвала БН телевизији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

05.05.2024 16:20

Христос васкресе ТВ Бујељина је телевизија опозиције зато није непристрасна и објективна а РТРС је телевизија власти тако да ниједна није непристрасна и објективна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Козарска Дубица

05.05.2024 16:41

Да није БН. Ни једна истина, не би допрла до Нас. Живијели вијечно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

05.05.2024 17:39

Баш тако! Браво Јелена

ОДГОВОРИТЕ