ДК - Кончита: Троицки је наша шанса за поене!

Селектор Дејвис куп тима Шпаније Кончита Мартинес истакла је Виктора Троицког као најслабију карику у редовима Србије.  Мартинез: Имамо већ два бода против Троицког. . . ! Дејвис куп тим Шпаније имаће тежак задатак против селекције Србије у четвртфиналу Дејвис купа у Београду, али гости верују да могу до позитивног резултата.

Тенис 06.04.2017 | 20:45
ДК - Кончита: Троицки је наша шанса за поене!
Селектор "црвене фурије" Кончита Мартинез рекла је да верује у свој тим, упркос томе што у њему неће бити најбољег играча Рафаела Надала.

"Недостају нам поједини играчи, али то не мора ништа да значи. Имамо исту тактику за сваки меч, имамо добар тим, двојицу играча међу 25 најбољих на свету, и ако будемо играли на највишем нивоу надам се победи", изјавила је Кончита Мартинез.

Она је додала да су им посебно отежани услови.

"Свесни смо против каквих играча играмо, да ово није наш најјачи састав, а и подлога коју је домаћин одабрао је најтежа за нас", поручила је селектор Шпаније.

Мартинез признаје да ће бити јако тешко победити Новака Ђоковића, и то пред домаћом публиком, али прилику свог тима види против Виктора Троицког.

"На папиру делује као да имамо већ два бода против Троицког. Али видећемо како ће то бити на терену. И дубл је веома битан, борићемо се. Бићемо фокусирани на сваки поен у сваком мечу".

И шпански тенисери свесни су да да их очекује тешка борба у наредна три дана.

"Очекујем тежак и неизвестан меч у петак, јер имам великог противника. То је велики изазов за мене али имам своје шансе. Играмо на подлози која ми није омиљена", рекао је Алберт Рамос Вињолас, који ће отворити меч Србије и Шпаније у петак против Новака Ђоковића.

Пабло Карењо Буста, који ће прво одмерити снаге са Троицким, верује у свој тим.

"Биће врло, врло тешко, а нарочито јер Србија има Новака у тиму. Ипак, ми имамо своје шансе, а и видећемо у каквом је он стању. Морамо да да одиграмо најбоље што можемо, а ако то урадимо верујем да можемо да изборимо полуфинале, иако ћемо наступати у измењеном саставу", рекао је први играч шпанског тима у Београду.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар