Доктор је поново инспирисан - ломиће у Аргентини!

Уз добар асфалт и одговарајући одабир пнеуматика аргентинска Мото ГП сеанса ће годити Росијевом мотоциклистичком укусу.

Остали спортови 06.04.2017 | 13:45
Доктор је поново инспирисан - ломиће у Аргентини!
Навијачи Мовистар Јамахе очекују јаког Валентина Росија на стази Рио Хондо у Аргентини! По свој прилици то ће и добити јер Италијан обећава пробој до врха. Он се нада да се у другој рунди Мото ГП првенства неће пробијати из позадине стартног грида и да ће борба за висок пласман бити реалност за Јамахин тим током комплетног војевања у Аргентини.

„Током тркачког викеда и прве трке смо фиксирали недостатке и поправили доста тога на предњем точку. Тако смо се пробили на подијум у Катару. Сада идемо у Аргентину на стазу која ми се много свиђа“, каже Валентино Роси уверен у позитиван исход аргентинске Мото ГП мисије.

„Надам се да ће асфалт бити бољи ове године. Прошле сезоне нам подлога стазе није ишла наруку, али имам разлога да мислим да сада то неће бити случај. Радићемо још доста до трке како би подијум био наш“, изјавио је Валентино Роси, који је 2015. победио на стази Рио Хондо у Аргентини.

За крај, добро је рећи да је Италијан прошле сезоне у Аргентини био други са нешто више од седам секунди заостатка за Марком Маркезом. Разлог Росијеве муке по извештајима Мовистар Јамахе био је асфалт стазе Рио Хондо. Из тог разлога закључно са овим тренутком, тим Јамахе улаже највећу могућу пажњу и фокусира се на одабир праве смеше Мишленових пнеуматика, посебно за предњи точак „М1“ мотоцикла.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар