Крунићева: Због пет евра ми желе рак и пријете смрћу!

Српска тенисерка Александра Крунић рекла је за Б92 да је претње на друштвеним мрежама не дотичу, али да их редовно добија.

Тенис 04.04.2017 | 14:15
Крунићева: Због пет евра ми желе рак и пријете смрћу!
Крунићева је истакла да су последње увреде у низу које је добила ништа у односу на то шта јој иначе стиже на друштвеним мрежама.

Александру је после победе у квалификацијама за WТА турнир у Чарлстону поделила неколико претњи и увреда од бесних навијача.

„Ово што је стигло није ништа, углавном су увреде много ружније. На пример, говоре ми да умрем од рака, па су ове последње претње благе у односу на то. Али све тенисерке их добијају, неке мање, неке више, јер има много људи на друштвеним мрежама. Небитно је да ли смо победиле или изгубиле, људи који се кладе су спремни да прете због изгубљених пет евра“, рекла је Крунићева за Б92.

Она каже да се играчице константно сусрећу са увредама.

„Није то ништа ново, дешава се буквално сваки пут. Пре неколико недеља сам покушала да блокирам на ’Фејсбуку’ све што ми није одговарало, али не могу све. И даље ми стижу захтеви за поруке. Некада се лепо насмејемо док читамо, а некада и не“, додала је Крунићева.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар