Срамотна реакција - Мирка звиждала Кирјосу!

"Зашто увек ја?", пита се понекад и Ник Кирјос, иако је често у центру пажње због свог ексцентричког, повремено и безобразног понашања.

Тенис 02.04.2017 | 08:15
Срамотна реакција - Мирка звиждала Кирјосу!
У петак увече је поражен од Роџера Федерера у полуфиналу Мастерса у Мајамију у три тај-брејка, а ни овај пут није прошао без звиждука са трибина.

Иако је сада публици довољно само да га види да му звижди, овај пут није био толико "безобразан", није ни први ни последњи играч који је сломио рекет током меча, па се може рећи и да су гледаоци помало претеривали.

Међутим, тешко је игнорисати реакцију супруге његовог ривала Мирославе, која му је такође звиждала јер је мењао разбијени рекет.

Без обзира на то какав је Кирјос и да ли се он понаша пристојно или не, реакција Федерерове супруге је за сваку осуду, пре свега што као члан тим једног од најбољих играча свих времена не сме себи да дозволи "спуштање" на тако низак ниво и исказивање непоштовање према ривалу свог мужа.

Ово јој није први сличан ексцес, пре две и по године је увредила Федереровог саиграча из Дејвис куп тим Швајцарске Станисласа Вавринку, добацивши му из публике да је "плачљивко".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар