Валентино Роси: Осам ГП ратника је у оптицају за побједе!

ВР 46 верује у Мовистар Јамаху и обећава да ће се сваког такмичарског викенда борити за подијум.

Остали спортови 24.03.2017 | 20:41
Валентино Роси: Осам ГП ратника је у оптицају за побједе!
Мото ГП великан, Валентино Роси мисли да у оптицају за победе у овој сезони може бити чак осам такмичара. Његов став утемељен је на слободној процени, али и на чињеници да је прошле године чак девет различитих такмичара заузимало највиши победнички подијум у краљевској класи.

„Морамо се надати да чак седам или осам такмичара има предиспозиције и долази у оптицај за победе, али и за освајање шампионата. Ово је велики изазов, а ми морамо да покушамо да останемо конкурентни у тој трци“, рекао је на конференцији за медије уочи трке у Катару,Валентино Роси, мотоциклиста Мовистар Јамахе.

„За мене су сви возачи у овом гриду јаки. Марк Маркез, Хорхе Лоренцо, Меверик Вињалес, Кал Крачлоу, Јаноне и Довициозо, сви су они виђени за победе у неким нормалним условима вожње. Да, ту је и Педроса, заборавио сам, јер и он је у предсезони био одличан“, прокоментарисао је тренутне могућности конкурената Роси, да би се накнадно обратио својим навијачима. Доктор је обећао максимално залагање уз констатацију да је фасциниран успесима Меверика Вињалеса у тест периоду.

„Мој циљ је да се борим за подијум на сваком тркачком викенду. Сигурно ће бити тешко као и свих последњих година. Имао сам тежак припремни период, али се надам да ћу бити јак у току дуге сезоне која почиње“, закључио је Валентино Роси најзанимљивији део приче о свом виђењу прве трке и сезоне коју она отвара.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар