Швеђанин рекетом послао српског тенисера "под нож"!

Бизарна и ружна сцена догодила се на челенџеру у италијанском граду Сондрио током које је српски тенисер добио незгодан ударац.

Тенис 18.03.2017 | 17:45
Швеђанин рекетом послао српског тенисера "под нож"!
Швеђанин Патрик Розенхолм, који тренутно заузима 429. место на АТП листи, током трећег сета дуела са Луком Панкалдијем изгубио је поен и нервозно реаговао.

Розенхолм је бацио рекет ка завеси која се налазила иза њега, али је том приликом у лице погодио мало познатог српског играча Илију Вучића и повредио га.

Вучић, који се налазио иза цираде, моментално је превезен на најближу клинику где је хитно оперисан и остао је без два зуба. Због повреде коју је задобио несрећним случајем морао је да се повуче са турнира на којем је у четвртфиналу дубла требало да наступа са Марком Ериксоном.

Дуел је прекинут при резултату 1:6, 6:1, 3:1 за Италијана, Розенхолм је кажњен са 500 евра и одузимањем бодова са челенџера у Сондрију.

"Наљутио сам се и бацио рекет ка завеси. Оклизнуо сам се у том тренутку и он је одлетео како нисам желео. Иза завесе је стајао играч којег сам јако повредио. Веома се кајем због тога што сам направио", пренео је портал тенниспортален.се изјаву 29-годишњег Розенхолма.

Илија Вучић није превише познат широј јавности – рођен је 1990. године, нема ренкинг у синглу већ игра само дублове, а на АТП листи парова заузима 193. место.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар