Атаман напустио конференцију прије питања новинара!

Тренер Галатасарај Ергин Атаман кратко је анализирао пораз од Црвене звезде и потом напустио конференцију пре него што је било прилике да му се постави питање.

Кошарка 24.02.2017 | 07:45
Атаман напустио конференцију прије питања новинара!
Атаман је одговорио на питање само једном турском новинару и потом устао и отишао.

Он је претходно рекао да није било лако играти у Хали "Александар Николић" без циља, с обзиром на то да је његова екипа остала без шансе за пласман у четвртфинале Евролиге.

"Није лако играти у оваквој атмосфери без неког циља, а ми смо још пре утакмице изгубили шансу да се пласирамо у плеј-оф. Нисмо имали довољно концентрације против агресивне одбране Звезде", рекао је Атаман после утакмице у Београду.

Галатасарај је поражен од Црвене звезде са 77:58 у 23. колу Евролиге.

"Звезда је веома добро почела, посебно Бранко Лазић који је шутирао три од три за три поена, а онда и Марко Симоновић који је играо веома лако у нападу против Остина Деја. У другом полувремену су играли резервисти и то је било лако за Звезду, којој честитам", казао је Атаман.

Он је додао ће његови кошаркаши у наредним евролигашким утакмицама морати да играју са више концентрације, иако су остали без шансе за пласман у осмину финала.

Тренер Галатасараја је дочекан звиждуцима и негодовањем навијача Звезде, које је пре нешто више од три године назвао терористима, а после убиства присталице српског клуба Марка Ивковића у Истанбулу.

За разлику од прошле утакмице два клуба у Београду, на Атамана овог пута нису бацани предмети, а у халу није ушао са личним обезбеђењем.

Галатасарај ће у следећем колу Евролиге дочекати Реал Мадрид, док ће Звезда на свом терену играти против Бамберга.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар