Видео: Јоканова "тики-така" вриједна новог уговора!

Тим Славише Јокановића ове сезоне покушава да се домогне места које води у плеј-оф за улазак у Премијер лигу, а ако наставе овако да играју – немају за шта да брину!

Фудбал 23.02.2017 | 19:00
Видео: Јоканова "тики-така" вриједна новог уговора!
Славиша Јокановић је Фулам преузео у тренутку када је у клубу био "распад система".

Дугогодишњи члан Премијер лиге распродао је најбоље фудбалере, играо лош фудбал и "таворио" је при дну табеле Чемпионшипа када их је Славиша Јокановић преузео у новембру 2015. године, а од тада је успео да успостави свој систем игрем на "Котиџу" и да направи екипу која се бори за врх.

Фулам се тренутно налази на седмом месту друге лиге, једним испод оног које води у плеј-оф са шест бодова заостатка за Шефилд Вендздејом - и утакмицом мање.

Јасно је да их до краја чека "паклен ритам" и сасвим могућ циљ - борба за место у елити.

Екипа Славише Јокановића, занимљиво, бележи висок проценат додавања, само су ПСЖ и Бајерн испред њих, и гаје врло допадљив фудбал који су презентовали и у среду у утакмицу против Бристо Ситија (2:0).

У 17. минуту видели смо прелепу акцију коју је голом крунисао Лукас Пјазон!

Погледајте је од 0:17 на овом снимку...



Српском тренеру уговор истиче на крају сезоне и многи су заинтересовани...

Из тог разлога власник Фулама Шадик Кан ће у наредним данима понудити нови, двогодишњи, уговор Славиши Јокановићу како би "отерао" заинтересоване попут Вердера и Малаге, а заједно са њим, ако не ове године, онда у наредним, покушао да створи респектабилног премијерлигаша.

"Под уговором сам и мотивисан да радим започето. Разговарамо о новом уговору, али важно је рећи да сам срећан овде и желим да будемо још успешнији", поручио је Јокановић.

Српски тренер је претходно Вотфорд "увео" у Премијер лигу, али је напустио клуб када власници нису желели да га финансијски "испоштују" за оно што је урадио са "стршљеновима".

ТАБЕЛА*: Њукасл (-1) 69, Брајтон (-1) 68, Хадерсфилд (-1) 64, Рединг 60, Лидс 58, Шефилд Вендздеј 58, Фулам (-1) 52, Норич 51...

*прве две екипе иду директно у Премијер лигу, а оне од трећег до шестог места се боре у плеј-офу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар