Партизан чека резултате анализа, Хечеру најтеже...!

Лекар црно-белих рекао је за "Спорт клуб" да још није познат разлог великих здравствених проблема у тиму.

Кошарка 23.02.2017 | 12:45
Партизан чека резултате анализа, Хечеру најтеже...!
Вилијам Хечер, Александар Џикић, Вања Маринковић и Милош Копривица због изненадне болести су пропустили цео или готово цео финални турнир Купа Радивоја Кораћа, као и реванш меч против ПАОК-а у ФИБА Лиги шампиона.

Михајло Андрић и Урош Луковић све време играју упркос истим симптомима, који су у среду сустигли и Бранислава Ратковицу.

Екипи Партизана се прошле недеље у Нишу очигледно десило нешто несвакидашње, али ни после пет-шест дана није познато шта.

"Тровање је у почетку личило да је вирус, међутим, клиничка слика је таква да је могуће да се ради о некој бактерији. Раде се анализе и чекамо резултате", рекао је за "Спорт клуб" клупски лекар Милан Бабић.

Најтежи је случај Вила Хечера, који лежи на Инфективној клиници, док се Џикић и остали играчи налазе на кућном лечењу и они ће у четвртак ићи на контролни преглед.

Бабић је нагласио да ће у сваком случају "проћи неко време пре него што се врате на терен".

Такође је компликовано стање Кенана Карахоџића, коме је пре 14 дана повређено око у првом сусрету са ПАОК-ом. Млади крилни центар лечи се на ВМА и до даљег ће остати хоспитализован.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар