Муж Драгане Мирковић завршио у болници!

Тони Бијелић, супруг Драгане Мирковић, примљен је у болницу због јаке упале плућа пре неколико дана, сазнаје "Блиц".

Забава 16.02.2017 | 08:32
Муж Драгане Мирковић завршио у болници!
Са њим су све време били супруга Драгана, фолк певачица, и њихова деца Марко и Мануела. Они су се баш потресли и забринули, међутим, након целодневних прегледа, установљено је да је Тони под јаком упалом плућа, па му је преписана терапија и пуштен је на кућно лечење, сазнаје “Блиц”.

 - Иако су сви у први мах били веома забринути за Тонија, Драгани и деци било је битно да се Тони уз добру терапију лечи близу њих, да буде код куће. Лекари су то дозволили, па је Драгана супругу могла да приреди и изненађење за Светог Трифуна, који су и прославили у свом дому у Бечу - каже за “Блиц” извор близак нашој фолк певачици.

- Тачно је то што сте сазнали, Тони има јаку упалу плућа, али је изашао из болнице и сада смо код куће. Све ће бити у реду, хвала вам - рекла је љубазно Драгана Мирковић за “Блиц”.

А о томе како су прославили празник љубави, Драгана каже:

- Верујте ми, важнији ми је Дан заљубљених као заљубљеној жени него Дан жена. Тони и ја увек то прославимо симпатично и слатко. Обавезно је ту и торта у облику срца, балони у облику срца и, што је најважније, честитке са романтичним порукама - рекла нам је Драгана.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Српска

16.02.2017 07:57

Као и остали Турбо фолк пјеваци, вани у скупим куцама и аутима покупили паре од ове сиротиње и збогом. Не осудујем никога, свако има право да бира само покусавам да отворим оци јер слицно раде и политицари, национализам за народне масе, евири и станови у свијету за њих и њихову дјецу. Па Народе када цес висе прогледати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@

17.02.2017 08:37

Док је оваца бит ће и вуне, сви који намакну на рачун пар милиона одлазе у европске метрополе.

Name

иx

16.02.2017 09:15

Све умјетно савршено глуме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеца

16.02.2017 16:28

Па није јој он први да га зали

ОДГОВОРИТЕ