Нови филмови и серије у понуди Опен ИПТВ

ТВ ЦИНЕМАX нам 23. јануара у 23.50 часова представља филм „Фурија“.

Република Српска 19.01.2017 | 13:31
Нови филмови и серије у понуди Опен ИПТВ
Ријеч је о напетом, психолошком, крими-трилеру у којем главни лик схвата да је једина особа која га спречава да стави тачку на прошлост, управо он сам.

Са радњом смјештеном у Мелбурну, средином 1970-их, филм “Фурија” је прича о Спари Фарелу, бившем затворенику који покушава да започне нови живот у новом граду. Он покушава да пронађе поштен посао и убрзо се вјери са прелијепом Полом.

Али, шанса за нови живот је доведена у питање када га пронађе његов проблематични и харизматични затворски цимер, Поми, након што изађе из затвора. Спара се изненада и необјашњиво враћа животу за који је био сигуран да жели да остави у прошлости.

Од 24. јануара, уторком од 13.00 часова можете погледати нову сезону серије “Рудолфова пекара” на ТВ каналу 24Китцхен.

Рудолф ван Вин је један од најпопуларнијих кувара у Холандији. Признат је као мајстор пекарства и посластичарства који добро користи своје вјештине.

Он припрема све, од хљеба и пецива до киша и торти. Редовно му се придружују специјални гости који са нама дијеле своје најдраже рецепте.

“Мадам Бовари”, је филм који вам препоручују и најтврђи критичари седме умјетности, а који је на програму 25.1.2017. године на каналу ХБО ујутру у 07.30 часова. Миа Васиковска глуми незадовољну провинцијалку која чезне да дише слободно, у величанственој адаптацији класичног романа Гистава Флобера.

Радња филма се дешава у Нормандији и говори о Еми Бовари, младој љепотици која се непромишљено удаје за доктора Чарлса Боварија, да би отишла са очеве фарме свиња. Али, након што је ушла у гламурозни свијет високог друштва, муж убрзо почиње да је смара, а живот јој се претвара у досаду па тражи престиж и узбуђење ван граница брака.

Филм “Џој”, који прати успоне и падове на суровом капиталистичком тржишту, можете погледати у четвртак, 26. јануара у 19.00 часова на каналу ХБО 2. Филм је заснован на животу и успону проналазача и звијезде ТВ шопа, Џој Мангано. То је невјероватна прича која прати четири генерације једне породице и усредсређује се на дјевојчицу која постаје жена и потпуно сама оснива пословну династију.

Покретала ју је жеља за стварањем као и брига о својим најмилијима, због чега је Џој искусила издају, превару, губитак невиности и љубавне ожиљке, али је у себи пронашла снагу да прати потиснуте снове.

Резултат је емотивна комедија о успону једне жене и њеном сналажењу у суровом свијету трговине, породичном хаосу и мистеријама инспирације док истовремено проналази непресушни извор среће.

За више информација о актуелној Опен понуди и другим Опен ИПТВ садржајима посјетите страницу опен.мтел.ба.

(Независне новине)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

рс

19.01.2017 15:41

Мтел далеко ти лијепа куца.Вецих ментола,горе услуге и пљацкаса никад нисам видио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тито

19.01.2017 20:52

м-тел је најгори оператер закласе овај јадни народ.

ОДГОВОРИТЕ