Аларм у Мадриду, Зидан признаје: Нешто се дешава!

"Наравно да порази нервирају све у екипи, али морамо да покажемо знатно више енергије и то ће нам донети успех“, поручио је француски стручњак после другог узастопног пораза.

Фудбал 19.01.2017 | 12:00
Аларм у Мадриду, Зидан признаје: Нешто се дешава!
Имао је Реал Мадрид 40 мечева заредом без пораза, а онда су два пута узастопце играчи краљевског клуба терен напустили погнутих глава. После Севиље и бомбе Стевана Јоветића, екипу Зинедина Зидана срушила је и Селта у Купу краља и то на стадиону Сантијаго Бернабеу.

Француски стручњак признаје да је екипа очигледно у лошој фази последњих дана, али не види разлог да навијачи Реала буду превише забринути. Бар не још.

“Одиграли смо чудну утакмицу која нам је дошла у лошем тренутку. Нема разлога да то кријемо. Два пораза заредом, нешто се дешава. Морамо да анализирамо шта је у питању како би променило оно што је лоше и брзо поново дошли до добрих резултата“, рекао је Зидан, а пренели шпански медији.

Реванш меч четвртфинала купа игра се за шест дана у Вигу. Када је у питању Примера, екипа Реала и даље је лидер са утакмицом мање и бодом више од другопласиране Севиље.

“Знамо шта морамо да урадимо у Вигу, да све поставимо потпуно другачије. Важно је да се поново вратимо игри која нам је и донела ону сјајну серију. Добро је да следећи меч играмо већ у суботу. Убеђен сам да ћемо заједно да изађемо јачи из ове кризе. Наравно да порази нервирају све у екипи, али морамо да покажемо знатно више енергије и то ће нам донети успех“, закључио је Зидан. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар