Колинда се бламира и на личним подацима

Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић још једном се прописно осрамотила, овај пут на свечаном пријему који одржан у концертној дворани Ватрослав Лисински, а поводом 25. годишњице међународног признања Хрватске, пишу медији.

Регион 16.01.2017 | 12:09
Колинда се бламира и на личним подацима
Колинда је, наиме, како преноси Индеx.хр, одржала кратак говор на тему годишњице признања Хрватске, у којем је између осталог рекла и следеће: "Поздрављам сваког хрватског дипломату и дипломаткињу с којима сам имала част радити у то време, који су се толико здушно борили за нашу самосталност и независност. Нису то била лака времена".

Грабар Китаровић је, додуше, те 1992. године имала 23 године и још увек је била студенткиња енглеског и шпанског језика на Филозофском факултету у Загребу. Према њеној званичној биографији, дипломирала је 1993. године, када је и почела да ради у Министарству спољних послова.

Непосредно након те Колиндине изјаве камере су приказале лице актуелног премијера Андреја Пленковића, бившег дипломате са доста искуства, који је широм отворених очију буљио у Колинду. По свему судећи, и сам премијер схватио је шта је "управо лупила" председница државе, пише хрватски портал.



А сад нешто, што се и нас директно тиче - Колинда је рекла и да ће Хрватска градити добросуседске односе, али да неће "никоме допустити да ревидира хрватску историју и етикетира државу разним именима".

Додала је да верује да Хрватска има све предуслове да буде просперитетна држава у којој ће људи не само остајати, већ се и враћати.

"Наставићемо да будемо део активних предводника у доношењу одлука у ЕУ и НАТО, градићемо добросуседске односе, али нећемо никоме допустити да ревидира нашу историју и етикетира државу разним именима", истакла је Колинда Грабар Китаровић, а пренела је Хина.

(Хина)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Госпоја

16.01.2017 11:31

Немој се ти петљати другима и исте етикетирати.јадан народ са оваквим водјама и политиком и препуцавањем које је свакодневна опција умјесто да нам обезбједите мир рад и ред!!! Толико господјо сусједа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Загреб

16.01.2017 11:49

Док смо студирали и друзили се била је сасвим ок.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вељо

16.01.2017 12:21

Колинда-Станија старлете у глави ниста а мисле да се све добија преко ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон Кихот

16.01.2017 12:21

Она је попут наше Жељкице...све "зна и у сваки к...ц се разумије"...., још да јој је наш Стевандић, имала би све .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

17.01.2017 06:05

Свака цаст на поредјењу,само се у ову насу немозе ни гледати. Обе су језицарке.