Лечић ухваћен у загљају са мистериозном бринетом

Отако је покренут развод Бранислава Лечића и Нине Лечић, млада водитељка је посећивала разна градска дешавања док Бранислава нисмо скоро нигде могли да сретнемо - до јуче увече.

Забава 27.12.2016 | 12:09
 Лечић ухваћен у загљају са мистериозном бринетом
Он се појавио на једној градској прослави и ухваћен је у присном загрљају са непознатом бринетом.

Њих двоје су петнаестак минута шапутали, а онда је лепотица отишла у непознатом правцу. Наравно, пре тога су се изљубили у образ. Међутим, присутни су све време коментарисали како се чини да међу њима постоји нешто више.

Млада Лечићева пријатељица је све време била окренута леђима и бујном косом је, током разговора са њим, прикривала лице тако да нисмо могли да установимо о коме се ради.

Ипак, могли смо да приметимо да је Лечићу било изузетно драго што је види.

Глумица и водитељ су почетком новембра јавно признали да су одлучили да се разведу након шест година брака из којег имају сина Лава.

- Нисмо успели да одржимо заједницу и поред великог труда, због вероватно уобичајеног разлога - удаљили смо се због пословних обавеза и обостраног одсуства од куће и тако се лагано отуђили, готово неприметно. Због свега што је у овом браку било дивно и лепо, не желимо појединачно додатно да се оглашавамо по овом питању и зато смо саставили ову изјаву. Молимо новинаре овим путем, да нас више поводом ове теме не контактирају – рекли су Нина и Бранислав Лечић за у саопштењу.

 Иначе, Лечић је недавно истакао да развод није проузрокован преварама.

- Нека мисли ко шта хоће. Нас двоје смо одлучили да више ништа не причамо о разводу. Дали смо саопштење и мислим да је то једино што треба да се зна. Знамо да нас чека медијски хаос, али ми смо одлучили да се више не оглашавамо тим поводом. Знам да ће измишљати преваре и разне глупости, али Нина и ја знамо шта је наша истина - каже за "Блиц" глумац Бранислав Лечић.
Нина је након развода остала да са сином Лавом живи у заједничком стану док је глумчева адреса, за сада, непозната.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

м

05.01.2017 10:58

Стара Дртина

ОДГОВОРИТЕ