Суспензија Салиховићу, мијења га Тадићева

Главни државни тужилац Горан Салиховић суспендован је до окончања дисциплинског поступка.

Босна и Херцеговина 28.09.2016 | 11:01
Суспензија Салиховићу, мијења га Тадићева
Првостепена Дисциплинска комисија донијела је одлуку у уторак поподне, након што су чланови Комисије извршили увид у све доказе које је Канцеларија дисциплинског тужиоца доставила ВСТС-у. Салиховић на ову одлуку има право жалбе, али његова жалба не одлаже извршење.

Комисија је, закључила да се, "дисциплинска одговорност Горана Салиховића не може на прави начин утврдити, а да се он привремено не удаљи од вршења дужности током поступка“.

Главни државни тужилац је, подсјећамо, посљедњих дана интензивно иступао у медијима, тврдећи да је дисциплинска тужба против њега поднесена након што је упутио позив за испитивање предсједнику РС-а Милораду Додику у такозваном случају „референдум“.

ОБМАНА ЈАВНОСТИ

Но, да је у питању био покушај обмане јавности, доказују бројне чињенице. Управо је Салиховић, о чему је Журнал интензивно писао, посљедњих мјесеци био главни заштитник Милорада Додика и његових страначких колега.

Тако је било и у случају референдум.

Крајем прошле седмице Горан Салиховић, под притиском јавности, формира спис због непровођења одлуке Уставног суда БиХ, а у вези са забраном референдума у РС-у. Иако је знао да је још 13. августа предсједник РС својим Указом објавио Одлуку о одржавању референдума, главни државни тужиац прошлог петка доноси наредбу о провођењу истраге против „н.н.особе“.

Тек након што је постао свјестан да је Канцеларија дисциплинског тужиоца доњела одлуку у подизању тужбе против њега, Салиховић у понедјељак поподне доноси наредну о провођењу истраге против Милорада Додика, покушавајући тако да од себе направи жртву.

Убрзо је, након подизања извијестио јавност да је поступак против њега покренут због Милорада Додика. Што је, у суштини, тачно.

Дисциплински поступак против Горана Салиховића покренут је због тога што је он мјесецима покушавао заташкати случајеве који су у директној вези са челним људима Републике Српске, што је у дисциплинској тужби детаљно образложено.

ПАВЛОВИЋ БАНКА

Први предмет који се ставља на терет Горану Салиховићу је “Павловић банка”. Поступајући тужилац у том спису Мирза Хукељић, потврдио је главној дисциплинској тужитељки Алени Курспахић да му је Горан Салиховић забранио да саслуша предсједника РС-а Милорада Додика, иако је, према проведеној истрази, утврђено да је Додикова вила на Дедињу купљена сумњивим кредитом у Павловић банци.

Управо је Журнал, подсјећамо, прије два мјесеца објавио да је главни државни тужилац преко новинара Мате Ђаковића обавјестио предсједника РС-а да од тог предмета неће бити ништа. Колико су Салиховић и Ђаковић инволвирани у овај случај, доказују и њихови каснији поступци.

Наиме, након што смо објавили транскрипте разговора Мате Ђаковића и Милорада Додика, у којима су главне теме предмети у Тужилаштву БиХ и обећања главног државног тужиоца да ће „све бити у реду“, Горан Салиховић је, поново, организовао састанак са новинаром РТРС-а на којем му је детаљно образложио шта су припадници СИПА-е све снимили.

Састанак Ђаковића и Салиховића, према сазнањима Журнала, одржан је у Живиницама и тада је поменути двојац договарао начин одбране у овом случају, који ће, вјероватно, након суспензије главног тужиоца бити и предмет кривичне истраге.

БОБАР БАНКА

Осим предмета Павловић банка, Салиховић је слично поступао и у предмету Бобар банка. Поступајући тужилац у овом случају Дубравко Чампара потврдио је дисциплинском тужиоцу да он уопште није водио истрагу, већ да је само потписивао документе које су раније припремали Салиховићеви сарадници Хасан Плех и Емил Пинкас, који уопште немају тужилачка овлаштења.

Ту су још и предмети „килограм злата“ за који се везује Милорад Додик, те „вила Николе Шпирића“.

У оба ова списа на Салиховићево инсистирање донесена је наредба о непровођењу истраге. Салиховићу се још ставља на терет да је планирао да без доказа ухапси предсједницу Суда БиХ Медџиду Кресо, директора ОСА-е Османа Мехмедагића, министра безбједности у Савјету министара БиХ Драгана Мектића, те директора СИПА-е Перицу Станића.

БИЛАЛИЋ

До наведених сазања дошло се приликом обавјештајног надзора над осуђиваним убицом из Лукавца Алмиром Билалићем. Наиме, након што су припадници Граничне полиције БиХ, на босанско-србијанској граници, претресли возило Алмира Билалића, овај осуђивани криминалац, којег полицијске агенције доводе у везу са међународном трговином наркотицима, помоћ је затражио од Мирсада Мемића, шефа обезбјеђења главног државног тужиоца Горана Салиховића.

Током пресретнутог разговора, Мемић обавјештава Билалића да „ускоро са шефом крећу у Лукавац“, те да не говоре ништа телефоном. То је бацило сумњу на послове главног државног тужиоца, па ОСА, у складу са наредбом Суда БиХ, почиње са надзором над његовим шефом обезбјеђења, иначе службеником Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ.

Током надзора утврђено је да су пратиоци Горана Салиховића спавали у Билалићевом мотелу у Лукавцу, али и да је сам главни тужилац имао низ контаката са овим криминалцем. Управо је Алмир Билалић био спона између главног државног тужиоца и Дарка Јеремића, осумњиченика у предмету Бобар банка који је на дан полицијске акције побјегао у Србију.

Билалић је, наиме, преко својих бијељинских криминалних веза ступио у контакт са Јеремићем, о чему је информисао и Салиховићевог пратиоца Мирсада Мемића. Мемић све то преноси Салиховићу, а након тог контакта Јеремић се враћа у БиХ. Иако је мјесецима био у бјекству, Тужилаштво БиХ за њега не тражи притвор.

Када је схватио да су ове његове активности задокументоване, Салиховић почиње планирати хапшење челника правосудних, обавјештајних и полицијских агенција које су документовале његове сумњиве послове.

Прво својој пратњи, како сазнаје Журнал, наређује да одмах ухапсе било којег службеника ОСА-е или СИПА-е који се затекну у близини мотела у власништву Алмира Билалића, а потом са својим сарадником Хасаном Плехом разматра могућност хапшења предсједнице Суда БиХ, директора ОСА-е и СИПА-е и министра безбједности у СМ БиХ.

„Шта мислиш да им ставимо на терет трговину утицајем. Касније ћемо тражити доказе“, преложио је Салиховић свом сараднику Плеху.

Но, након што је Журнал објавио детаље о Салиховићевој повезаности са незаконитим пословима, главни тужилац мијења стратегију.

Прво почиње тражити помоћ од бх политичара, потом безуспјешно лобира код међународних званичника, да би на крају почео са притисцима на чланове ВСТС-а. Када је схватио да је његова суспензија неминовна, Салиховић експресно, на дан подизања дисциплинске тужбе, отвара истрагу против Милорада Додика, покушавајући од себе направити жртву политике.

ПРОДУЖЕНА РУКА ПОЛИТИКЕ

Тужилаштво БиХ под његовим вођством било је продужена рука политике.

Довољно је само навести да од његовог доласка на чело ове институције није оптужен ниједан званичник ни СДА нити СНСД-а.

Једино ко је одговарао били су политички противници Драгана Човића.

Многи списи су нестали, а један од најбитнијих је предмет против Кемала Чаушевића, бившег директора УИО осумњиченог за криминал вриједан најмање 3 милијарде марака.

Гордана Тадић умјесто Горана Салиховића

Високи судски и тужилачки савјет Босне и Херцеговине је на ванредној, телефонској сједници која је одржана 28. септембра 2016. године донијело одлуку да ће дужност главног тужиоца Тужилаштва Босне и Херцеговине обављати Гордана Тадић, за вријеме спријечености главног тужиоца Горана Салиховића да обавља ту функцију.

Гордана Тадић ће замјењивати главног тужиоца Тужилаштва Босне и Херцеговине Горана Салиховића до окончања дисциплинског поступка који се води против њега и којег је Првостепена дисциплинска комисија привремено удаљила од обављања дужности главног тужиоца и тужиоца Тужилаштва БиХ с даном 29. септембра 2016. године.

Гордана Тадић је замјеник главног тужиоца Тужилаштва Босне и Херцеговина и шеф Посебног одјела за ратне злочине Тужилаштва Босне и Херцеговине. Тадићева има 20 година тужилачког стажа, од којих је двије година замјеник главног тужиоца Тужилаштва Босне и Херцеговине. Приликом одлучивања узето је у обзир тужилачко искуство, као и искуство руковођења на позицији замјеника главног тужиоца.

Одлука ВСТС-а БиХ се темељи на члану 5. Закона о Тужилаштву БиХ, којим ВСТС БиХ одређује ко ће од замјеника главног тужиоца обављати дужност у случају његове спријечености.

Извор: Журнал.инфо/Н1

Коментари / 84

Оставите коментар
Name

Мирко

28.09.2016 09:10

Поцело је........ Ко је оно Додику упутио позив????

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

28.09.2016 09:14

Е сада јос да суспендују и Миодрага Бајица који је заститник Додиковог криминала у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

28.09.2016 09:15

Оде Додин заститник и другар!? Ста це сада Додо и Мато Дјаковиц!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зна се

28.09.2016 10:22

Сад на референдум са питањем да ли сте за то да телеринг иде сваки дан ил само помало да се Мато не замори много

Name

Дан независности

28.09.2016 09:17

29. Септембар, Дан Независности Босне и Херцеговине и Дан Независности БХ Правосуђа. Ентитетски празници ће убрзо, када се Додик и Изетбеговић придруже "раји" у новом луксузном затвор. Човић ће да побјегне у Аргентину, њему нема "празника".

ОДГОВОРИТЕ
Name

е

28.09.2016 09:17

А жао ми човјека

ОДГОВОРИТЕ
Name

зока

28.09.2016 09:19

Мектиц је потпуно у праву. Цовјек моли за налоге да би хапсио криминалце а нико их не издаје. Ста би он трбао, да хапси без налога па да прекрси устав. Браво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИПА

28.09.2016 09:21

Тако, само наставите, јер у РС-у је правосуђе очигледно под јаким утицајем власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

28.09.2016 10:03

Какве везе има суспензија главног тужиоца Тужилаштва БиХ са правосудним институцијама у Републици Српској. Овај човјек је под утицајем СДА одуговлачио тужилачке истраге ратних злочина почињених од стране појединих војних и политичких вођа, из реда Бошњака. Ледићи, Чемерно, Јошаница код Фоче, Трново итд.

Name

Сарајевско-Романијски Корпус ВРС

28.09.2016 10:34

Ма , шта он зна каве везе има... Њему је битно да је институцију Републике Српске попљувао, задовољио дневну дозу фрустрација, против мрске им Републике Српске. Живио Стаљан !

Name

Ре

28.09.2016 10:50

Ет сад испаде опструкције због злоцина а не због баје и осталих. Надојеност мрзње никад из тебе , зато и не видис како ствари стоје у Рс и БиХ.

Name

Мири

28.09.2016 09:23

Ма браво од врха се поциње а не од ситне рибе само тако наставите немојте бити папци као И они продате дусе

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЦХТУНГ ДИЦХТУНГ

28.09.2016 09:27

Стара мудра изрека: " Можеш како хоћеш, нећеш докле хоћеш."

ОДГОВОРИТЕ
Name

само тако

28.09.2016 09:28

А ко је сад нови главни тузитељ. Сигурно колега од Салиховица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

28.09.2016 12:18

Његова имењакиња (која слуцајност) а јос и земјаци.Мозда су и ста висе од тога ко це га знати.Али полако све це се занати.

Name

Гок

28.09.2016 09:36

Бека је са срецом пуно посла меткицу и нека афере крену додику није лако он би сад најрадје плако готови су криминалци лопови крецемо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

28.09.2016 09:42

Где крећете? Ко сте то 'ви'? Када неко у говору употребљава множину, а износи своје ставове, то је симптом пар озбиљних поремећаја. Мој ти је предлог да нешто читаш. То смирује човека, а и описмениш се.

Name

кока

28.09.2016 09:58

До сада је било ЈА од сада бит че МИ -то ти претставља броблем-

Name

Драган

28.09.2016 11:24

@кока: А да пређемо на енглески? Овај твој језик не разумем.

Name

кока

28.09.2016 13:41

Опет,,, дијаспора,мало сам старији да би сад учио енглески ,са руским немам проблема ,па ако си расположен изволи,

Name

ре Драган смарац

28.09.2016 13:48

Хајде црвени екавицару да ниси ти један од његових прекодринских ректалих алпиниста, филован новцима овдасњег осиромасеног народа и то претезно српског, да нам прицас како нас цува и брани, и како смо ми који не мислимо лоповском и похлепном логиком издајници, док се ви насом муком оздеравате и лоцете по Бг ресторанима и глумите елиту, нема висе љеба преко погаце са грбе овог народа који само јос није кугу презивио у задњих 20 година колике су га несреце снасле, а такви полтрони и похлепници, сираси и слуге које цекају кост бацену са стола од господара као ти су једна од највецих. Готово је са Бг квази заступницима Срба из РС, укидају вам се баснословне апаназе ускоро, опет цете звјерлати по кафанама београдским да вам неко плати вињак дупли, биједници, алкоси, превртаци и смецари људски "брацо" наса у изгнанству, нецете нас висе "бранити",ми цемо се снаци и без вас, а ви гледајте гдје цете и од кога вињак узицати, клосарцине. И да на крају да ти појасним ко смо: МИ смо про боно Срби с ове стране Дрине који волимо своје и видимо ко му зло зели и то замисли, без иједног динара да тразимо заузврат!

Name

ЖИКА Ж

28.09.2016 09:37

ДУГО СЕ ЧЕКАЛО! ОВО ЈЕ ИНФОРМАЦИЈА ЗА ЧАСТ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

28.09.2016 09:40

Иде тп све како трена коцкице се слазу има људи који знаку радит посао и не могу се купит правда је спора али стизе Мехтицу и остали браво и наприје а има вец неко ко це ударит управо тај заврсни ексер

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја па ја

28.09.2016 09:41

МЕКТИЧУ СВАКА ЋАСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

доми

28.09.2016 09:43

Види се у оцима ,који је то бандит!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тихи поглед

28.09.2016 09:43

Сто се лозите, Салиховиц је колатерална стета, и сва прица се овде заврсава, као сто је то био и Милорад Барасин. Нити це неко неког хапсити нити це неко неког судити. Вратимо се уназад, сви су обецавали нико ниста није испунио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пасха

28.09.2016 09:45

Дрзи се лопове из Лактаса

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈП

28.09.2016 09:50

Јос да им се одузме све стецено на лоповски нацин да се нахране гладни и они сто по контејнерима копају.Само напријед и одлуцно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФОЧАК СРБИН

28.09.2016 10:27

Бојим се драга моја Сања да ћеш и ти бранити РС као и овај што "гинеш" за њега.Кад се гинуло шверцовао је цигарете по србији,ја прођох сва ратишта нигдје га не сретох,и опет ће тако бити!!!

Name

Сања за Додика до смрти

28.09.2016 09:51

Мишеви из СДС-а никад нису имали м...а ни снаге ни квалитета да побиједе ПЛЕМЕНИТОГ ГОСПОДИНА Милорада Додика на изборима па зато хоће да га хапсе јер га другачије не могу побиједити. Они подржавају ове балавце што живе у иреалном свијету Атифа Дудаковића и заузимања Бања Луке. Ја сам жена али ћу узети пушку у руке и бранити Предсједника РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ до задње капи своје крви!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Презиме

28.09.2016 10:07

Како се презиваш и гдје живиш, сигурно је тужилаштво заинтересирано за твоје услуге...

Name

Драган

28.09.2016 10:09

Само да он и његова екипа врате паре, па их води све кући...и уживајте.

Name

путуј

28.09.2016 10:10

Путуј Сања и не нагињи се кроз прозор.. Сања Сања оххх Сања...

Name

ре

28.09.2016 10:12

Не немој богати ти па има му*оња стас ти грдна рано моја ???

Name

за Сања

28.09.2016 10:16

Каква ти и пуска,лати се ти мотике,то је твој максимум, нек те цак твој поносни Додик запослити у воцњак у Бакинцима да му окопавас воцке.

Name

ре сања

28.09.2016 10:17

хеххехех ти си снсд бот,стижу сендвичи у 12 часова,не секирај се лол

Name

Ре

28.09.2016 10:23

СЦХ 295..је твоја шифра.Ако ти овде нема помоћи има у Бечу санаторијум за ментално обољеле особе..

Name

Паyо

28.09.2016 10:23

Хахаххахаха он покра бога оца ал цес га ти бранити само зато сто цува рс, само не знам од кога цува... Како си слијепа...

Name

ЈП

28.09.2016 10:35

Крени да не закаснис,вец је пет до дванаест.

Name

Ре

28.09.2016 10:45

Сања Сања ти би неког бранила и ратовала. Јадна ли си мили Бозе. Довољно би ти било да ти се г... само једном смрзне а камоли несто друго

Name

Вук

28.09.2016 11:03

На којим си дрогама Сањице , да не кажем шта ћеш ти држати.

Name

ПРИЈЕДОРЧАНИН

28.09.2016 11:11

Кажи Сања колико кошта.

Name

ре Сања

28.09.2016 11:45

Сестро Српкињо, ја нисам симпатизер политике СНСД-а а најмање Милорада Додика, али те подржавам у твом храбром изношењу онога шта мислиш. Успјела си изазвати реакције и демаскирати ове мушке мороне који лају ко пси без ланца. Жива ми била Сестро Српкињо.

Name

за Сању

28.09.2016 12:15

Боље узми у руку несто друго вјеруј ми неце ти додик бити на крај памети кад осјетис ту цар.

Name

Сарајевско-Романијски Корпус ВРС

28.09.2016 15:48

@за Сању Изгледа да ти то редовно у рукама држиш, како описујеш још и уживаш у томе...држи и даље.

Name

ЦтрлДел

28.09.2016 09:52

Горан је референдумски "сват" ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

28.09.2016 10:15

Колико год мрзили Додика, он је стварно Баја.

Name

јаја

28.09.2016 09:53

Мислиш да је ово измектићарење?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЉИЉАН

28.09.2016 10:05

СМЕЦЕ НА СМЕЦЕ...гади ми се ...мис мали сад треба просетати по Рајвосу,...испљувати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дудаковић, Годињак и други

28.09.2016 11:28

Нама се не гади, напротив. То је наш спаситељ

Name

Дјордја

28.09.2016 10:08

Неко мора те смрадове позатварат инаце спаса нам нема зивио Мектиц ако то све заврсис како треба народ це те славит мислим на постен народ багру не рацунам никад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузиластво БиХ

28.09.2016 10:13

Гоодбyе Горан, wелцоме Милорад!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

28.09.2016 10:34

А ста це бити његов наследник неки лопов све мафија и глупи народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

28.09.2016 11:03

Његови насљедници це бити један од његови замјеника. Гордана Тадиц ил Мулис Михајлевиц. Знаци колеге са посла. Исто само друго име.

Name

онакојајесам

28.09.2016 10:42

Салиховић је наставио неславну прошлост предходника:Маринка Јурчевића и Милорада Барашанина, који су функцију морали завршити прије истека мандата. Салиховић је жестоко инкорпориран у политику и корупцију, и валда неће завршити одлуком ДВ. Надам се да ће бити покренут кривични поступак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

28.09.2016 11:09

Све то може бити обрнуто. Ако не остане на мјесту главног тужиоца помјериће се на неко од тужилачких мјеста у кантоналним тужилаштвима. Увијек се сјетим, процеса против г-дина Мирка Шаровића. Гњавише га неколико година и на крају држава плати одштету преко 100 хиљада марака, а г-дин дође на мјесто министра. Код нас је јавна пракса да се појединци и прије суда пресуде и етикетирају као наводни криминалци,а на крају се испостави супротно. Треба сачекати окончање поступка пред правосудним институцијама.

Name

ббб

28.09.2016 10:52

Баш грехота што га скинуше.Био је прави БХ патриота.Њему није сметало јели криминалац Бошњак,Србин или Хрват он их је све бранио.Али се ја не бринем за њега,сад ће он чешће код Мате у емисију па кад са Ћеранићем и Галијашевићем оплете по противницима биће весело.

ОДГОВОРИТЕ
Name

онакојајесам

28.09.2016 11:04

Никога он није бранио.Он је једноставно био експонент режима.Постављен да не би подизао оптужнице и да би свака пријава и истрага завршавала у ладици. Један мали прекршајни судија, жедан власти и положаја, и захвалан оним који су га поставили на функцију, за коју није имао квалификација.

Name

Озна

28.09.2016 11:18

Баке и Баја су ово одрадили маестрално.На изборима побједјују убједљиво.То ти је оно ,,пси лају каравани пролазе,,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

онакојајесам

28.09.2016 11:29

Тачно.Као сто је Човић у Тузли синоц подрзао кандидата СДА. То су манипулатори и лажови, који по систему спојених посуда , држе народ у стању константне трауме и мржње.

Name

Сики

28.09.2016 11:34

Спреми се Кемо и екипо из Пандоре

ОДГОВОРИТЕ
Name

сипа

28.09.2016 12:01

Како се среди ствар око Цаусевица нема везе сто су милијарде у питању и све криминалце од Додика и његовх Бакира и његових до Цовица и његових Спаси ГОРАН САЛИХОВИЦ зато је он и поставит на то мјесто политицки цовјек срам да га буде.Њега првог па за њим ове све набројане одмах у прдекану.

Name

Драган

28.09.2016 12:46

Биће вјечна легенда ко то заврши.

Name

Драги

28.09.2016 12:40

Не постоји квалитетна алтернатива данашњој власти. Савез за промјене не нуди ништа суштински ново, већ искључиво већ виђено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД полтрону

28.09.2016 13:47

Ако је за тебе ништа то што кажу да ће лопове у затвор (све што покушају са државног нивоа имају опструкцију са републичког а све нам пропада а нико не одговара, павловић банка, бобар банка, банка србске итд) , да ће престати да се запошљавају само они који њима дају подршку итд онда си ти стварно б.дала

Name

борац

28.09.2016 13:47

Тацно али ово сад је невидјено.

Name

Ре СНСД полтрону

28.09.2016 19:08

Опозиција то само прича и то полако, тако да нема ефекта. Они се као залажу за закон о поријеклу имовине али тако споро да се не усвоји за вријеме њиховог живота да и они могу сачувати стечено и још више стећи. Мени су јако неувјерљиви. Нема ту снаге за промјене. Договориће се они ако се промијени власт, исто као у Србији Вучић са демократама. Ко је одговарао и вратио стечено-нико.

Name

Видис

28.09.2016 12:59

Видис Миле да су главни тузиоци Горан, Гордана итд а ти и даље казес Бакир ти пакује и позива и само Босњаци тузе, суде и какве све лази. Ја немам ниста против имена и других вјера ако је постен за разлику од тебе орангутану један, сто овај народ патис и јос висе завадјас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хипо банка

28.09.2016 13:09

Сто нас остави Горане.. ко ће сад да штити наш криминал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кома

28.09.2016 19:04

Није нас оставио, видиш да кажу да се не може утврдити одговорност. И неће, буди сигуран јер су увезани ко цријева. Аови велики предмети се никад неће ријешити. Ко ће их ријешити, реците ми једно постојеће име у суду и политици које се истински залаже за то.

Name

борац

28.09.2016 13:49

А Додик и његова правосудна багра гања Глигорица.СТЈ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

28.09.2016 13:49

Немам никакву славу ни идола али ко би разбио ову БихиРС банду задузио би и дјецу да га вјецно славе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за сању

28.09.2016 13:53

Изгледа сања да ти зивис и нерадис али добро зивис од милиног колаца за разлику од нас кои крпимо крај са крајем мозда цес цак и помислити да смо неспособни а миле ако ти је добар води га куци и питај се докле је твоје вријеме пјесцани сат брзо цури и питам се колико си нормал и на каквој си дози кад тако размисљас схвати једно доста вас је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Партиски неутралан

28.09.2016 14:07

Баја се извукао ту је Цовиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Партиски неутралан

28.09.2016 14:11

Гордана је Цовицева све сто је Салиховиц склонуо против Баје ова це да запали па навали народе а за саобрацајну казну гоне сиротињу у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.09.2016 21:40

То би исто било као кад би рекао да је Пеђа Којовић Додиков човјек, ниђе везе

Name

Скептик

28.09.2016 18:51

Ако се не почну да пљуште оптужнице у наредних неколико дана или недеља, нема ништа од овога. Мијења га вишегодижња десна рука и још, ко случајно, земљакиња из Живиница.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац за заједништво и побједу правде

29.09.2016 08:24

Земљакиња, против које постоји до данас непокренута тужба у сарајевском суду од 2013.г. док је била на функцији замј.гл.тужиоца тузланског тужилаштва када је заједно са кант.тужиоцем Џ.Чејвановићем заташкала истрагу , а у питању је основана сумња на убиство са предумишљајем.

Name

бака за господина сању

28.09.2016 19:31

И треба ти обуци сукњу синко,кад се морас престављати као зенско.Такви су синко,кад се стварала РС разносили ронхил војницима,а кад запуца биле им мокре гаце(због сефа ронхила).Ееееее биједни синко,биједо Бозија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

29.09.2016 07:05

ГОРАНЕ ЗОРАНЕ, ГОРАНЕ ЗОРАНЕ,..

ОДГОВОРИТЕ
Name

дотт

29.09.2016 08:52

Гордана је из Зивиница, родица Мате ДЈаковица, па це те видјети да се ниста неце промијенити сто се тице Баје, а неце ни против свог комсије Горана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миливоје

29.09.2016 10:57

Некорумпиран правосудни систем је стуб правне и нормалне државе. То смо наслиједили од турских времена, дубоко је то усађено у нашим генима и тешко ћемо постати држава у којој ће бити пријатно живјети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

30.09.2016 06:51

Миливоје јаране слажем се само бих додао да је држава сви ми заједно па просјек од тога. Сви кукамо а користимо шта можемо. Док се у главама нешто не промијени не може бити боље, то ће рећи да треба ићи у тоталну контру.

Name

Хм

29.09.2016 20:06

Мислио је да може шта год хоће.

ОДГОВОРИТЕ