Џенкинс у Београду: Све остало није важно...

Чарлс Џенкинс, амерички бек, слетео је у Београд и већ у току дана прикључиће се новим/старим саиграчима у Црвеној звезди.

Кошарка 31.08.2016 | 16:15
Џенкинс у Београду: Све остало није важно...
Популарни Ђенка носио је дрес црвено-белим са великим успехом од 2013. до 2015. године, поставши за то време љубимац навијача и освојивши Аба лигу, национални шампионат и два Купа Србије.

"Много сам срећан што сам поново у Београду и Црвеној звезди. Нема приче, следи нам велики рад јер нас чекају и велике обавезе у Евролиги и осталим такмичењима. Све остало сада није важно, проблеме ћемо решавати у ходу. Добро знам шта се од мене очекује, и ја добро знам шта да очекујем у Црвеној звезди, од тренера, саиграча, управе... Уосталом то је и један од разлога зашто сам се вратио овде јер ме за Београд, Србију, људе у њој, клуб, навијаче, везују изузетне успомене...", рекао је по доласку у Београд Чарлс Џенкинс.

У уторак су Вечерње новости објавиле информацију да бивши играч Голден Стејт Вориорса, Филаделфија 76ерса и Арманија из Милана не жели да се стави на располагање Дејану Радоњићу док му се не исплате дуговања из првог мандата у клубу са Малог Калемегдана, али то изгледа није био случај.

Осим Џенкинса, двоструки узастопни српски и регионални шампион довео је и Огњена Кузмића у на позицији центра, али се очекује долазак још тројице играча на позицијама 'један-два', 'четири' и 'пет'.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар