Новак пред понором, киша прекинула меч, Ђоковић - Квери 6:7, 1:6

Новак Ђоковић против Сема Кверија игра за осмину финала Вимблдона, а дешавања из Лондона до прекида могли сте да пратите уживо уз Блицспорт.

Тенис 01.07.2016 | 21:28
Новак пред понором, киша прекинула меч, Ђоковић - Квери 6:7, 1:6
ДРУГИ СЕТ ЗАВРШЕН Ђоковић - Квери 6:7 (6), 1:6

 
ПРЕКИД! - Киша је почела да пљушти по окончању сета, па су се тенисери повукли, чека се само званична потврда да ли је ово и крај дуела за данас! То је готово извесно, па ће Новак у суботу морати да извуче најбоље што има у репрертоару како би укротио сервис.

Једна слика довољно говори о очају у ком се нашао Новак, док је посртао у другом сету:

1:6 - Новаку је свеједно, потпуно је дигао руке од овог сета. Није имао снаге ни да пребаци лопту преко мреже, пустио је Кверија да се прошета до 2:0 у сетовима!

1:4 - Тешко да је икада у каријери Квери овако "пуцао" од самопоуздања! Повео је са 40:0, онда дозволио себи луксуз да изгуби два поена пре освајања гема.

1:3 - Деловало је да ћемо видети буђење Новака, десило се супротно! Имао је Ђоковић брејк шансу при 40:30 и није је материјализовао, а већ у наредном гему, Американац га је казнио из прве шансе!

1:1 - Коначно је и Новак успео да освоји гем савршеним учинком, али је и даље безвољан - вртео је рекет обуздавајући се да га не баци, зна да мора боље када буде Квери на сервису.

ПРВИ СЕТ Сервис Новак није умео да укроти сервис ривала, пао у тај-брејку

6:7 (6) - Ништа се дуго није мењало ни у тај-брејку! Квери је излуђивао Новака до 5:2, онда га је чак натерао да се баци на траву, што се ипак исплатило за смањење разлике. Прву сет лопту Американца осујетио је скраћеном дијагоналом, онда је дочекао прејак ударац противника за 6:6. Нажалост, није направио и преокрет, Квери је везао два поена које је толико желео.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар