Видео: Сви знају гдје ће шутирати, али не вриједи!

Лео Меси је ове сезоне постигао девет углавном спектакуларних голова из слободњака и сви су завршили у истом углу. Голмани то знају, но... Не вреди. Погледајте.

Фудбал 25.06.2016 | 17:30
Видео: Сви знају гдје ће шутирати, али не вриједи!
Била лопта удесно, са позиције идеалне за левоногог аса какав је Лионел Меси, или прекид био по средини, па чак и искоса са леве стране, мање-више познато је где ће мајстор шутирати.

У голманов горњи леви угао.

И то зна цео свет, али када намести нишанске справе, помоћи нема!

Лионел Меси постигао је претходне ноћи вероватно најлепши од девет голова из слободних удараца, колико је забележио ове сезоне играјући за Барселону и Аргентину.

Голман Сједињених Држава Бред Гузан чак је и кренуо на време, међутим лопта је завршила "у 90" и то је било то: Аргетнтина – САД 4:0 у полуфиналу Копа Америка.

Најбољи фудбалер света, пре меча са Американцима, и Панами је пласирао лопту из слободњака у мрежу, а у дресу Барсе на путу ка титули првака Шпаније и Купу краља, био је прецизан седам пута.

Фиксирајте голманов горњи леви и – уживајте!





<ифраме срц="//www.yоутубе.цом/ембед/ЛЗСЛГа-оЗ94" wидтх="560" хеигхт="314" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен">

Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Кум

26.06.2016 20:51

Бог је на небу,на земљи Меси! Могу да му пљуну под прозор и Пеле и Марадона а наравно и Пеналдо. Свјетлосну миљу је испред њих. Цаст правом Роналду и Роналдињу,али и они су који степеник испод.

ОДГОВОРИТЕ
Name

данијел

27.06.2016 13:52

сваке цаст мајсторе