Бриаторе: Крив сам за Алонсову тужну судбину у Мекларену!

„Када ме је пре неки дан новинар питао хоће ли Алонсо поново победити сви су се смејали, јер сам га ја наговорио да потпише за Мекларен“, каже Флавио Бриаторе.

Остали спортови 25.06.2016 | 15:15
Бриаторе: Крив сам за Алонсову тужну судбину у Мекларену!
Мудри Флавио Бриаторе коначно признаје да су његови прстићи криви за суморне епизодеФернанда Алонса у Мекларену. Стари Ф1 вук се каје, а како и не би када је од шампиона за трен ока направио половичну појаву, дежурног губитника и шта све још не...

Тачно, Бриаторе иза себе има инпресивне резултате јер је Алонса предводио на путу до шампионске титуле, али ипак то није све. Он је и поред разлаза на менаџерском плану и даље на неки начин мешао карте у Фернандовој каријери јер сарађује са ФОМ – ом.

„Мислим да је Алонсо највише волео Ферари. То је било неко време у ком је много људи причало о њему, али се нису стекли услови који су му тада били потребни за успех. Он је био критикован зато што није био успешан, али ни болид му није био баш најбољи. Алонсо би освојиошампионат у 2010. години само да је Ферари обавио свој посао како треба“, рекао јеБриаторе, видно узрујан због свакодневног урушавања шампионског имиџа Фернанда Алонса.

„Када ме је пре неки дан новинар питао, хоће ли Алонсо поново победити сви су се смејали, јер сам га ја наговорио да потпише за Мекларен. Можда је ту моја грешка, али они то могу брзо да реше, поледајте њихове резултате, зар треба још нешто да вам кажем“, тврди стамениБриаторе уз горак израз кајања због евидентно лошег посла у проводаџисању са Алонсом.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар