Мулаомеровићеви "Змајеви" су... Муса и Сикираш!

Селектор Босне и Херцеговине Дамир Мулаомеровић објавио је шири списак кошаркаша који ће конкурисати за тим у квалификацијама за Еуробаскет 2017. године.

Кошарка 25.06.2016 | 14:30
Мулаомеровићеви "Змајеви" су... Муса и Сикираш!
"Змајеви" ће се за пласман на шампионат Европе борити против селекција Русије и Шведске, а Мулаомеровић се одлучио на 24 играча међу којима су НБА двојац Мирза Телетовић и Јусуф Нуркић, али и перјанице златних кадета Џанан Муса и Његош Сикираш.

Такође на ширем списку се нашао и Нихад Ђедовић, који због узимања њемачког држављанства није учествовао на претходном окупљању, као и двојица Американаца Александер Ренфро и Зак Рајт.

Списак:

Един Атић, Недим Буза, Харис Делалић, Нихад Ђедовић, Никола Гајић, Амар Гегић, Немања Гордић, Миралем Халиловић, Кенан Карахоџић, Елмедин Кикановић, Милан Милошевић, Немања Митровић, Џанан Муса, Јусуф Нуркић, Мухамед Пашалић, Далибор Першић, Имран Полутак, Александер Ренфро, Његош Сикираш, Андрија Стипановић, Емир Сулејмановић, Мирза Телетовић, Адин Врабац и Зак Рајт.

Прву утакмицу у кавлификацијама за Еуробаскет, БиХ ће гостовати у Русији 31. августа, док ће први домаћи меч одиграти четири дана касније против селекције Шведске.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар