Бјековић: Иза напада на Вазуру не стоји "Фамилија"!

Управа Партизан довела је "Црно-белу фамилију" у везу с бруталним пребијањем личног обезбеђења директора Вазуре у Хумској. Бјековић је одговорио...

Фудбал 29.04.2016 | 09:20
Бјековић: Иза напада на Вазуру не стоји "Фамилија"!

Испред канцеларија Фудбалског клуба Партизан, подно северне трибине стадиона, данас се догодио бруталан напад неколицине младића на човека, који се у својству личног обезбеђења генералног секретара црно-белих, Милоша Вазуре, појавио с њим на стадиону.

Снимак овог напада шокирао је јавност, а пре него што се он појавио, актуелно руководство Партизана, у чијем је саставу и Вазура, огласило се званичним саоштењем на сајту клуба и, између осталог, поставило питање:

"Јесу ли на овај начин требали да започну преговори на које је ових дана позивала групација људи под називом 'Црно-бела фамилија'?"

Иначе, иза групе људи која је себе назвала "Црно-белом фамилијом", стоји и бивши дугогодишњи функционер клуба, Ненад Бјековић, који предводи опозицију у борби за превласт у Хумској.

Након што је пропало неколико покушаја да се закаже и одржи Изборна скупштина клуба и на њој гласа за и против једне од две опција, позиције и опозиције, догодио се инцидент који представља климакс заоштрене атмосфере у црно-белој јавности, а није тајна да су жестоки момци међу навијачима директно и индиректно укључени у овај сукоб садашњих и бивших руководилаца.

Након што је Управа клуба довела "Црно-белу фамилију" у везу с овим незапамћеним нападом, затражили смо и добили коментар од Бјековића, који је за МОНДО рекао:

"Згрожен сам оптужбом из Партизана да било ко од чланова Скупстине или неко близак клубу стоји иза овог напада. Сигуран сам да ће се 'Црно-бела фамилија' огласити овим поводом. У сваком случају, ограђујем се од овог напада и осуђујем овакав чин", рекао је Бјековић.

"Црно-бела фамилија" је удружење које окупља чланове Скупштине Партизана незадовољне тренутним стањем у клубу и њу предводи Бјековић, око којег се окупило неколико утицајних људи из света политике, јавног живота, али и када је сам Партизан у питању, па је међу опозиционарима и легендарни Момчило "Моца" Вукотић, први човек Омладинске школе црно-белих.

Извор: Мондо.рс

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

камелеон

29.04.2016 08:23

Већ одавно, понајприје фудбалом, а и другим ''профитабилним'' спортовима влада мафија.Гдје је велики новац у оптицају око њега се врти шљам.

ОДГОВОРИТЕ