Видео - Ранијери: Отварам врата, кад оно Варди и Марез...!

Лестер Сити апсолутни је спортски хит сезоне за нама, а момци Клаудија Ранијерија настављају да нас одушевљавају из дана у дан – на терену и ван њега.

Фудбал 29.04.2016 | 13:20
Видео - Ранијери: Отварам врата, кад оно Варди и Марез...!

Овога пута, занимљиву анегдоту открио је менаџер тима са стадиона 'Кинг Пауер', која се одиграла прошлог викенда, после ремија главног конкурента за титулу у Премијер лиги – Тотенхем Хотспура.

"Шта сам урадио после утакмице Тотенхема (реми са ВБА 1:1)? Ништа, релаксирао се код куће са женом. Потребно ми је то, поготово после деведесет минута пакла на 'Кинг Пауеру'. Међутим, не могу да кажем и за играче. Исте те вечери, неко ми је око поноћи позвонио на врата", открива Ранијери, "Само сам чуо – 'дили-динг-дили-донг”, а само што ме је хватао сан. Отворио сам врата и насмејао се – били су то Ријад Марез и Џејми Варди, играли су неки чудан плес. Вероватно су попили које пиво више у неком од локалних пабова. Похвалио сам их за кореографију, али сам им онда рекао да иду кући – пошто смо ујутру имали тренинг".

'Лисице' три кола пре краја имају седам бодова више управо од 'Певаца', па би могли већ у недељу, када гостују Манчестер Јунајтеду, да стигну до највечег успеха у клупској историји.

"Не могу да будем строг према њима јер они мени поклањају сан... Живе свој сан. С друге стране, нису баш ни нормални", закључио је Италијан уз осмех.

ИЗВОР: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар