ЕЛ - Радоњић: Овај тријумф је много важан због АБА лиге!

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је после победе над Цедевитом да је јако задовољан тријумфом и резултатом.

Кошарка 12.02.2016 | 13:00
ЕЛ - Радоњић: Овај тријумф је много важан због АБА лиге!

"Успели смо коначно да савладамо Цедевиту, јако сам задовољан овим тријумфом и резултатом. Битна нам је победа не само због Евролиге, већ и због АБА лиге и онога што ће се готово извесно догодити. Старт меча за нас је био одличан, онакав какав доноси мир и стабилност и уверење да можемо да будемо добри кад је најбитније", рекао је Радоњић.

"Цедевита је много пута ове сезоне показала да може да игра јако, то је и сада показала. Ми смо у другој четвртини мало пали, а могли смо да будемо у бољој резултатској ситуацији. Они су то искористили, били добри и у трећој деоници, смањили заостатак, но ми смо одрадили одличан посао на обе стране у последњем кварталу и дошли до победе", додао је Радоњић.

Српски и регионални шампион забележио је четврту победу у Топ 16 фази Евролиге, пошто је са 94:74 савладала Цедевиту у Пиониру.

"Није било нимало лако да дођемо до овог успеха. Ушли смо у меч са непријатним проблемима, а до последњег момента било је неизвесно учешће Јовића. Али, сви су одрадили велики посао како би га одменили. Јовић је имао повреду трбушног мишића, али није ништа страшно, биће спреман за Куп у Нишу. Јако нам је битно да се врати на терен што пре, јер су нам сви играчи потребни у наставку сезоне. Велика захвалност публици јер нас је носила до четврте победе у Топ 16 фази", закључио је црногорски стручњак.

Коментари / 0

Оставите коментар