Бошковић више није селектор рукометашица Србије!

Један уздржан, сви остали за смену!

Остали спортови 11.02.2016 | 21:40
Бошковић више није селектор рукометашица Србије!

Селектор је одбијао да понуди оставку, Управни одбор Рукометног савеза Србије је одбио да прихвати његов извештај, па је Саша Бошковић разрежен са места кормилара наше женске репрезентације.

Како наводе Вечерње новости један члан УО је био уздржан, а сви остали за смену селектора због кога су национални тим претходно напустиле четири најбоље српске рукометашице: Андреа Лакић, Драгана Цвијић, Сања Дамњановић и Катарина Томашевић.

Бошковић је на селекторској функцији био од 2011. године, 2013. је освојио историјско сребро на Светском првенству у Србији, потом доживео дебакл на Европском првенству у Хрватској и Мађарској где су његове изабранице елиминасане у првој фази, док су на планетарној смотри у у Данској, на којој су играле само захваљујући специјалној позивници, стигле до осмине финала.

Српске даме, подсећају Новости, 9. и 13. марта играју треће и четврто коло квалификација за ЕП против Чешке, а до избора новог селектора (вероватно у јуну), тим ће водити помоћник Живојин Максић и остатак актуелног стручног штаба.

Коментари / 0

Оставите коментар