ЕП - За историју: Србија и Русија играју за финале!

Футсал репрезентација Србије игра од 18.30х у Арени Београд полуфинални дуел на шампионату Европе.

Фудбал 11.02.2016 | 15:20
ЕП - За историју: Србија и Русија играју за финале!

Србија је самим пласманом у полуфинале остварила највећи успех у својој историји, па би евентуални пласман у финале и освојена медаља био прави подвиг.

Футсалер Србије Слободан Јањић рекао је да је време да његова екипа наплати Русији "неке старе дугове" у предстојећем полуфиналу Европског првенства.

"Претходна два дуела су се провукли против нас и мислим да је дошло време за наплату неких старих дугова. Верујем да ћемо победити и ући у финале", рекао је Јањић.

Селектор футсал репрезентације Русије Сергеј Скорович рекао је да се радује предстојећем полуфиналу Европског првенства са Србијом.

“Руски и српски народ имају веома добре међусобне односе и веома смо поносни што ћемо се састати са Србијом у полуфиналу Европског првенства. Нека бољи тим победи. Мислим да су шансе подједнаке. Ипак, желимо победу јер не желимо да се зауставимо у полфиналу. Нећемо имати право на грешку”, навео је Скорович.

Дуел Србије и Русије на програму је у четвртак од 18.30 у Арени. У другом полуфиналу ће се од 21.00 састати Шпанија и Казахстан.

Коментари / 0

Оставите коментар