Данијел Милићевић између "Орлова" и "Змајева"!

Селектор Швајцарске Владимир Петковић не рачуна на Данијела Милићевића, па везњак Гента сада чека позив из БиХ или Србије.

Фудбал 12.02.2016 | 10:00
Данијел Милићевић између "Орлова" и "Змајева"!

Одлични наступи Милићевића и његовог Гента у белигијском првенству, али Лиги шампиона нису импресионирали селектора Швајцарске.

Тридесетогодишњи Милићевић, иначе рођени Швајцарац, није добио позив селектора Швајцарске Владимира Петквића, чиме се отворила могућност да заигра за репрезентацију БиХ или Србије.

"Сада је све јасније. Трудио сам се, надао се, посебно после наступа Гента у Лиги шампиона. Владимир Петковић је био искрен, јасно ми је ставио до знања да не рачуна на мене. Разумем одлуку, иако је она срамна", каже Милићевић.

Захваљујући својим родитељима он има право да заигра за БиХ или Србију.

“У наредним недељама донећу одлуку Босна или Србија. Засад Босанци имају више шанси. Анализираћу ситуацију у обе селекције и одлучити, али не желим да одиграм само једну утакмицу. Мој циљ и моја жеља је да играм у квалификацијама за СП 2018. у Русији”, поручио је Милићевић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Тицинесе ;)

13.02.2016 07:56

Данијеле! Као навијац сам се надао да цес заиграти за ЦХ, али зна се добро због цега ниси, не зовес се Даниел и због неких који неби волели да играс за ЦХ а вец играју??? Ти си играц за сваку репрезентацију али бојим се да би се разоцарао да поцнес да играс за било коју са Балкана!Назалост! Ја ти зелим пуно среце у Белгији и узивај тамо где си. То је твој моменат и гледај да га искористис најбоље како знас.... ПРАВИ ПРОФЕСИОНАЛАЦ...

ОДГОВОРИТЕ