Коментар: Господо, колико коштају Андријине сузе?!

Ево, питамо Оца, Менаџера и Клуб на колико су проценили сузе Андрије Живковића, 19-годишњег суперталентованог фудбалера Партизана, који је одстрањен из тима, а онда због њихове алавости пола сата у хотелској соби на Кипру покушавао да од саиграча и јавности прикрије очај?!

Фудбал 08.02.2016 | 00:00
Коментар: Господо, колико коштају Андријине сузе?!

Без намере да улазимо у процене ко је више алав, нити да арбитрирамо ко је крив, ко је правио штетне уговоре и зашто ће млади првак света после истека суспензије и уговора напустити Хумску као слободан играч, само са жаљењем констатујемо да Отац, Менаџер и Клуб нису обавештени да је ропство у Србији укинуто још 1835. године Сретењским уставом.

Пошто, дакле, нису обавештени да је Србија тада била симбол слободе, они су у 21. веку Андрију свезали у букагије, залепили на њега цену и брутално трговали процентима, милионима, провизијама, комисијама... И све под плаштом заштите “сина и угледа породице”, односно “интереса играча и клуба”.

Лажу и Отац и Менаџер и Клуб да им новац није битан. О, да, јесте. Он је суштина сукоба. Зато је и настао нонсенс незабележен у историји Партизана. Да није битан, Андрија би сада бирао најбољи клуб за наставак каријере, а не најбоље финансијске понуде. Он би заправо сада играо, а не би био суспендован.

Не бисте трговали Андријом као деоницама на берзи, не бисте га злостављали, уцењивали, не бисте користили Босманова или било која друга правила...

Не бисте!

Коментари / 0

Оставите коментар