Јесен најпогоднија за борбу против целулита!

У борбу против целулита најбоље је кренути на јесен како би се у топлијим месецима напокон видели резултати. Најважније је бити доследна и упорна, а ових неколико рутина учиниће велику разлику.

Мода и љепота 14.11.2015 | 15:30
Јесен најпогоднија за борбу против целулита!

Добра циркулација врло је важна за смањење целулита, а четка за тело један је од најважнијих алата у борби против овог „напасника“.

Сваки дан добро истрљајте бутине у смеру од колена према стомаку и већ за неколико недеља уживаћете у лепшем погледу на своје ноге.

Истина је да антицелулитни гелови и креме не могу уклонити паклену наранџину кору са бутина, али је свакако могу учинити мање видљивом.

Свакодневно коришћење ових препарата доноси више позитивних учинака – заглађен изглед бутина и неговану кожу, уз свакодневну мини масажу која би требало да се изводи приликом сваког наношења.

Испијање воде свакако помаже у борби против целулита, али уколико сваког дана попијете литар расхлађеног жутог или зеленог чаја, резултати ће бити још упечатљивији.

Зелени и жути чај избациће лоше материје из организма и прочистиће га, а осим боље пробаве, донеће и лепши изглед у бикинију.

Затим, боровнице су препуне антиоксиданата и изврсне за кожу и крвне жиле, па пробајте да их конзумирате барем неколико пута недељно уместо омиљених слаткиша. Резултат би могао да одушеви.


Обавезно сваки дан одвојите барем 10 минута и посветите их вежбама за бутине и задњицу.

Правилним извођењем вежби сало са критичних подручја брзо ће се истопити, а с њиме и целулит.

РТС

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

скy

16.11.2015 15:46

Једес мало скидас сало и мерис ста ти је остало...

ОДГОВОРИТЕ