"Ко то каже, ко то лаже, Србија је мала..."

Приштински медији обновили су данас причу о томе да је бивши командант ОВК и два пута премијер косовске владе, а сада њен заменик Хашим Тачи, својевремено, наводно, у пијанству, певао песму "Ко то каже, ко то лаже, Србија је мала...".

Регион 03.09.2015 | 22:49
"Ко то каже, ко то лаже, Србија је мала..."

Приштински дневник Бота сот под насловом "Чији је херој Хашим Тачи" пита шта би се догодило да је то, не дај Боже, учинио, на пример, неко од лидера Демократске странке Косова, лидера Исе Мустафе, чији је оснивач Ибрахим Ругова.

Лист подсећа да је о Тачијевом певању српске песме на једној ТВ у Србији испричала бивша посланица у косовском парламенту, др Рада Трајковић, те да то нико никада у Приштини, а ни сам Тачи није демантовао.

Отуда и закључак овог приштиског дневника да овакав приступ Тачија заправо открива његов карактер, односно да он, како се наводи, не воли отаџбину.

"Али не само то. Овај левичарски приступ Тачија производи једну ширу политичку елиту која нема осећај за државност Косова", наводи лист.

Лист указује и да овакво Тачијево понашање није могуће оправдати његовим наводним пијанством јер, како се наводи, сви знају за изреку "што трезан мисли, пијан говори".

"Сви знају да баш у таквој пијаној ситуацији људи износе најдубље унутрашње емоције и оно што трезни никада не би рекли", наводи лист.

Подсећа се и да је та прича раније кружила по интернету, те да су тада многи мислили да је она била измишљена. 

"У времену када је певао Тачи је то можда морао да не би завршио у Хагу, па га је приближивање са српским шовинизмом можда и спасило. Ова ситуација не би била трагична да није реч о Тачију који је некаа био на челу ОВК и два мандата премијер владе Косова", наводи Бота сот.

Да је то којим случајем учинио лидер ДСК, посебно Ибрахим Ругова, он би био линчован или каменован на сред Приштине, пише Бота сот.

Извор: Тањуг

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

блбл

03.09.2015 08:31

И нама сада драго ако неки лист писе да је неко певао неку песму. Јој смеха :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

03.09.2015 19:34

Човјек може мислима и дјелима да одлута...АЛИ ГЕНИ ПРОРАДЕ КАД-ТАД

Name

СССС

03.09.2015 08:53

ПРИСЕТИ СЕ ЂЕДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мостар

03.09.2015 09:11

Није то ниста, ја имам друга, Адо(Аднан) се зове и кад је тријезан не коментарисе политику и националне теме, иде у дзамију и клања понекад, али кад се напије... Скоро сваки пут ме назове и пусти пјесму: Сједи четник на камену, држи пушку о рамену... И расплаче се. 100 људи 100 ћуди...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго

03.09.2015 10:17

И ја имам једног пријатеља зове се Мирза родом из Братунца.Цовјек надрљо у рату 100%,скупио у Аустрији мало старе одјеце и конзерви,изнајмио камион повезао у Братунац да подјели људима,наси Срби га ухватили на контролном пункту и убили бога у њему,дан данас се дрзи за бубреге кад мора у wц.И ста ми јос увјек није јасно кад год се напије веци је Србин од свих Србина које ја познајем.Једино нормално објасњене за мене је да нисмо имали памети у прослом рату да такве људе придобијемо на насу страну.

Name

Око соколово

03.09.2015 09:19

Тачи цијело вријеме гледа себе. То Албанцима са Косова и Метохије никако није јасно. Све у вези с Косметом је само добра прилика да се енормно заради. Народ ће увијек бити народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

03.09.2015 09:41

Ко пјева зло не мисли. Који смо ми народ, тако нам је лијепо да од те љепоте висе не знамо ста цемо поцели смо водити и бригу ста ко пјева. Земљо отвори се да нас ријесис насе муке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идиот

03.09.2015 10:03

Зашто је ово ударна вест?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не знам

03.09.2015 22:05

Теско це само с једном пјесмом у звезде гранда. Мозда да се удрузи с комсијом Ивицом па да пробају направìт ста у дуету

ОДГОВОРИТЕ
Name

М. Микић

03.09.2015 22:56

Немојте томе пуно да се радујете јер крв није вода, а осим тога све су то бивши комунисти и сарадници УДБЕ који су радили и раде на уништењу СРБства!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

04.09.2015 13:56

Па какве везе то има!Пола вијека скоро сав српски пук пјева Шоту па ништа!Пјесма је мелодична, пјевљива,лагана...Хашиме само пусти глас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па ста?

04.09.2015 20:23

На крају, НАТО је побио висе Албанаца него сто су то урадили Срби. Кад се све сведе свима нам је било боље да Југославија постоји. Ко је заиста сретан и задовољан послије свега? Мали број профитера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Замена теза

05.09.2015 08:58

Кад је поцела прице о усвајању закона о злоцинима ОВК над не албанским становниством на КиМ.Помислио сам и гласно рекао, опет це хапсити Србе а злоцинацке водје це прогласити зртвама.И гле цуда,неки пропевасе.Ово је вец теско силовање замене теза.

ОДГОВОРИТЕ