Новак завршио одмор и почео са тренинзима!

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић у уторак се вратио са одмора на Јадранском мору у Монте Карло и почео са тренинзима, преносе „Вечерње новости“.

Тенис 30.07.2015 | 11:00
Новак завршио одмор и почео са тренинзима!

Ђоковић је после освајања свог трећег Вимблдона узео заслужене две недеље одмора које је провео са супругом Јеленом и сином Стефаном.

Српски тенисер је у среду стигао из Пуле у Монте Карло и одмах је прионуо на рад јер га чека кључан део сезоне у којем би требало да потврди прво место на АТП листи, али и дода још неке трофеје у своју већ богату колекцију.

Две недеље одмора биле су довољне да Ђоковић потпуно напуни батерије за наставак јесењег дела сезоне. На наредна три турнира на америчкој турнеји брани укупно 900 поена – по 90 на Роџерс купу у Монтреалу и Мастерсу у Синсинатију и 720 на УС Опену.

Први од тих турнира – Роџерс куп почиње 10. августа, такмичење у Синсинатију креће 16, док је последњи Грен слем сезоне на програму од 31. августа до 13. септембра. Поред тога да ли ће у Њујорку стићи до своје десете Грен слем титуле, многе занима да ли ће Новак у Синсинатију постати први тенисер који ће освојити трофеје на свим Мастерсима.

Коментари / 0

Оставите коментар