Емотивно писмо супруге Ђорђа Ракића за Горана Гогића...

Гого, требало је да будеш супруг и отац, вечно ће болети...Трагична вест која је стигла из Кине у неверици је дочекана у Србији. Бивши фудбалер Црвене звезде и члан Ћингдаа Горан Гогић преминуо је после неуспешне реанимације, на рукама саиграчу и пријатељу Ђорђу Ракићу.

Фудбал 06.07.2015 | 11:00
Емотивно писмо супруге Ђорђа Ракића за Горана Гогића...

Горан се тек припремао за живот са дугогодишњом девојком Миленом, планирана је свадба за новембар, а пар је у Кини живео уз Ђорђа Ракића и његову супругу, Немицу Ким. И она је била уз Гогу до краја, а после трагедије, смогла је снаге да се од пријатеља и кума опрости дирљивим писмом које је поделила на друштвеним мрежама.

"Живот уме да буде суров... Били смо уз тебе до самог краја, али и даље је тешко поверовати у ово, да није само ружан сан. Држали смо те у рукама, говорили ти о дивној будућности која је била испред тебе, како те чека велико венчање у новембру, како ћеш постати тата... Нисмо хтели да се предамо, како бисмо то само могли? Био си забаван, брижан, увек си говорио о својим родитељима. Увек тако позитиван. Љубав коју си пружао девојци била је посебна, Ђорђе и ја смо увек говорили, 'како сте се само вас двоје волели'... Како је та љубав за цео живот. Да само Бог није имао другачије планове... Стотину молитви није било довољно да те задржи међу нама... Недостајаће ми да дозиваш нашу малу Ави са 'Мрвице мала', да љубиш њена мала стопала и штипкаш јој пелене сваки пут кад је видиш. Почаствовани смо што смо били ту када си запросио љубав свог живота, што си нас изабрао да будемо кумови и део важног дана ваших живота. Како бих волела да сам могла све то да ти кажем лично, да се све синоћ завршило другачије. Да твоја супруга и породица нису морали да пролазе кроз ово. Молим се за њих да буду јаки кроз ово тешко време. Ниједан родитељ не би требало да сахрани своју децу, не могу да верујем да никад отворити врата и појавити се пред нама. Боли што си нас напустио тако рано. Једино што све чини мање страшним је што ниси био сам, био си окружен људима који те воле. Били смо увек ту за тебе. Вечно ћеш нам недостајати, Гого. Нека твоја дивна душа почива у миру", написано је у дирљивој поруци Ким Ракић.

Од Гогића су се на емотиван начин опростили и саиграчи. На утакмици која није могла да се одложи, дан после трагедије, у сузама су му посветили гол и подигли дрес са "осмицом" ка небу.

Коментари / 0

Оставите коментар